Maialul Elevilor Năsăudeni, în siguranță! Peste 2000 de persoane la parada portului popular

Astăzi, 20 mai a.c., polițiștii năsăudeni, de la Rutieră și Ordine Publică, acționează   pentru ca ”Maialul Elevilor Năsăudeni”  și parada portului popular să se desfășoare în siguranță.

Polițiștii de la Rutieră dirijează traficul rutier în zona de desfășurare a evenimentului, motiv pentru care, indiferent dacă circulați pe jos ori cu mașina, țineți cont de indicațiile lor! Prioritatea lor este siguranța dumneavoastră!

Polițiștii de la Ordine Publică acționează pentru creșterea gradului de ordine și siguranță publică, precum și pentru prevenirea furturilor, având în vedere că se preconizează participarea unui public numeros, aproximativ 2000 de persoane.

       Paza bună trece primejdia rea, motiv pentru care:

  • Dacă sunteți participant la traficul rutier, indiferent de calitate, adoptați o conduită preventivă şi respectați regulile de circulație și indicaţiile poliţiştilor care dirijează circulația!

 Aveți grijă de bunurile dumneavoastră! Aglomeraţia şi agitaţia care se creează atrag ca un magnet hoţii de buzunare, poşete sau genţi. Specificul furturilor din buzunare constă în faptul că locul de acţiune este un spaţiu restrâns, de regulă favorizat de aglomeraţie.

 

 

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]