Management performant la Complexul Muzeal. Aproape 10 pentru Alexandru Gavrilaş !

Consiliul Judeţean va aproba rezultatul evaluării finale a managerului Complexului Muzeal Bistriţa-Năsăud, în speţă a lui Alexandru Gavrilaş. Acesta a obţinut nota finală 9,88, concluzia fiind că această instituţie culturală are un management performant.

Comisia de evaluare a fost formată din vicepreşedintele Vasile Puica, Gabriela Ceuca – şef Serviciu Coordonare instituţii subordonate, administrare patrimoniu, inspectorul şcolar Angelo Manea, profesorul de Istoria Artelor – Vasile Duda, şi dr. Felix Marcu – managerul Muzeului Naţional de Istoria a Transilvaniei Cluj-Napoca.

Rezultatul evaluării finale fiind mai mare de 9, managerul va avea dreptul de a prezenta un nou proiect de management, în conformitate cu cerinţele unui caiet de obiective întocmit de către Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud, în temeiul prevederilor OUG 189/2008 privind managementul instituţiilor publice de cultură, cu modificările şi completările ulterioare. 

         Managementul Complexului Muzeal Bistriţa-Năsăud este asigurat de un manager în baza unui contract de management încheiat între Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud şi manager. În  conformitate  cu  contractul  de management,  ”în cazul în care rezultatele evaluărilor anterioare sunt peste 8, evaluarea finală are loc cu cel puţin 90 de zile calendaristice înainte de expirarea duratei contractului de management”. Aceasta se efectuează prin verificarea modului în care au fost realizate obligaţiile asumate de manager prin contractul de management, în raport cu resursele financiare alocate, precum şi analizarea proiectelor realizate în cadrul programelor propuse după caz, altele decât cele din programul minimal şi cu respectarea legislaţiei în vigoare.

 

 

 

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]