Managerul Gabriel Lazany: A fost livrat mobilierul achiziţionat cu sponsorizarea Nuclearelectrica! Ministerul Sănătăţii a alocat fonduri pentru alte 325 de paturi

Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa, ec. Gabriel Lazany, anunţă că au fost livrate paturile şi noptierele achiziţionate în urma sponsorizării făcute de Nuclearelectrica, iar Ministerul Sănătăţii a alocat sumele necesare finalizării procesului de înlocuire a paturilor din întreaga unitate.

         „Au fost livrate paturile și noptierele achiziționate din sponsorizarea de 1.000.000 de lei oferită de către SN NUCLEARELECTRICA SA.  Tot în cursul zilei de ieri, Ministerul Sănătăţii a alocat suma de 2.925.000 de lei pentru achiziționarea a 325 paturi cu saltea impermeabilă antiescară și noptieră incluse, Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud urmând a asigura o cofinanțare de 10% conform prevederilor legale. Odată cu achiziționarea acestor paturi se va încheia procesul de achiziționare și înlocuire a paturilor din întreg spitalul județean. Mulțumim pentru susținere tuturor factorilor implicați!”, transmite managerul Gabriel Lazany.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5