Managerul unei firmei din Beclean, în Top 300 cei mai bogaţi români

Familia Dan, care deţine firma Dan Steel Negreşti Oaş, se află pe locul 84 în Top 300, realizat de revista Capital. Averea familiei este estimată la 67-70 milioane euro, banii venind din industria metalurgică.
Potrivit revistei Capital, Vasile Dan, cel care a pus bazele afacerii de familie, a făcut modificări în acţionariat, cei doi copii – Dana Cardoş şi Daniel Dan – primind câte o treime din acţiuni şi fiind cooptaţi în managementul companiei.
Grupul Dan Steel fabrică produse metalurgice şi materiale de construcţii, fiind lider pe segmentul de sârmă, plasă de sârmă, cuie. Dan Steel Grup Beclean se află printre primele companii din judeţul nostru, atâta ca cifră de afaceri (43 milioane de euro), cât şi ca număr de angajaţi, respectiv 500. „Dan Steel Grup este o afacere de familie pe care noi o privim nu doar ca pe un business, ci ca pe ceva mult mai personal. E o moştenire la care ţinem şi pe care vrem să o perpetuăm, din generaţie în generaţie. Investiţia emoţională este în acest caz mult mai valoroasă decât cea financiară”, a declarat Dana Cardoş, fiica lui Vasile Dan.

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]