Mașina furată din Tureac, identificată la Petea, la proprietarul spaniol!

Un autoturism reclamat ca fiind sustras a fost identificat în scurt timp de poliţişti, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea.

“La data de 3 decembrie a.c., un bărbat de 47 de ani, din Tureac a sesizat prin Serviciul Unic de Urgenţă 112 faptul că persoane necunoscute i-au sustras autoturismul. În aceeaşi zi, în urma verificărilor şi activităţilor specifice efectuate cu operativitate de către poliţiştii de investigaţii criminale, a fost identificat autoturismul reclamat ca fiind sustras, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea.

În momentul identificării, autoturismul, înmatriculat în Spania, se afla în posesia proprietarului spaniol. Acesta l-a închiriat unui cetăţean român, care l-a înstrăinat fără drept”, se arată în comunicatul Inspectoratului de Poliţie Bistriţa-Năsăud.

Autoturismul a fost ridicat şi indisponibilizat la sediul Inspectoratului de Poliţie Bistriţa-Năsăud, în vederea clarificării situaţie de fapt, iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]