Maşină intrată într-un grup de copii, la Nepos

În această dimineaţă, un accident ce putea avea urmări grave, s-a petrecut la Nepos. O maşină a intrat într-un grup de patru copii, cu vârste cuprinde între 11 şi 15 ani. În prima fază, doar un copil a fost preluat de un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Bistriţa-Năsăud.

         Alţi trei copii din acel grup, care se deplasa spre şcoală, au ajuns la instituţia şcolară, iar un cadru didactic a apelat Dispeceratul Integrat ISU –SAJ. Copiii sunt conştienţi, cu traumatisme care nu le pun viaţa în pericol. Au fost alocate echipa SMURD şi de la Ambulanţă, care-i vor transporta la Unitatea de Primiri Urgenţe de la spitalul din Bistriţa, menţionează ISU B-N.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, Crina Sârb, în apleul iniţial a fost sesizată accidentarea unui singur pieton. O femeie de 25 ani din Ilva Mică, care circula pe DN 17 D, spre Năsăud, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile meteo a ieşit de pe partea carosabilă, unde a acroşat un minor de 15 ani, care circula regulamentar în calitate de pieton. Şoferiţa a fost testată cu aparatul etilotest., rezultatul fiind negativ. Ulterior, un profesor a sunat şi a anunţat că au mai fost trei copii, care au intrat în şcoală, dar care vor fi evaluaţi de medici.

Mai mult, Poliţia bistriţeană va aplica sancţiuni contravenţionale conform art. 105, punctul 28, din OUG 195/2002.28 care vizează  neîndeplinirea obligaţiei de întreţinere a drumului public pe timp de iarnă, potrivit reglementărilor în vigoare. 

 

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]