alp
 

Măsuri de reducere a disconfortului termic la Năsăud: O mașină specializată udă carosabilul. Puncte de hidratare pentru cetățeni !

Odată cu instalarea temperaturilor ridicate și pentru a diminua efectele caniculare care se instalează mai ales în orașe, administrația năsăudeană a luat măsuri de reducere a acestor efecte.
           O mașină specializată a primăriei năsăudene udă carosabilul străzilor din oraș la primele ore ale dimineții, dar și în timpul zilei când temperaturile ating grade greu de suportat. Având în vedere faptul că în zilele de 2, 3 și 4 august au fost anunțate temperaturi de până la 39 de grade Celsius, Primăria Năsăud a organizat 2 puncte de hidratare pentru cetățeni, funcționale în intervalul orar 10.00-18.00.
Aceste puncte sunt situate în parcul de lângă Biserica ortodoxă Sfântul Nicolae din centrul orașului și în Parcul de lângă Policlinica veche. În aceste puncte cetățenii pot beneficia și de măsurarea tensiunii.
Aceste acțiuni vor fi derulate în zilele de vară caniculare, când temperaturile vor atinge sau vor depăși valori de 35 de grade celsius.

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]