Materiale şi articole pentru izolaţia eficientă a clădirilor – numai pe e-izolatii.ro

Indiferent de anotimp, este important ca orice clădire să beneficieze de o izolaţie corespunzătoare. În mod deosebit în perioada în care aerul din atmosferă este mai rece, acest lucru este absolut necesar. Lipsa unei izolaţii corespunzătoare poate atrage după sine igrasii, mucegai şi alte efecte nedorite.

De asemenea, clădirile care nu sunt izolate corespunzător favorizează pierderile de căldură, lucru pe care nimeni nu şi-l doreşte, tinând cont că în ziua de astăzi costurile la facturile de energie electrică sunt destul de ridicate. Aşadar, pe site-ul e-izolatii.ro sunt promovate diverse tipuri de materiale pentru izolatii, la cele mai convenabile preţuri de pe piaţă.

De ce este necesară izolaţia şi care sunt avantajele de a achiziţiona materialele de pe e-izolatii.ro?

Pentru a evita suprizele neplăcute, precum sunt momentele în care vin facturile sau chiar şi condiţiile de trai nefavorabile, e-izolatii.ro recomandă achiziţionarea de articole în acest scop din cadrul magazinului online pe care îl gestionează.

Există nenumărate locuinţe care nu au fost protejate corespunzător împotriva factorilor externi şi a celor interni, motiv pentru care nu sunt capabile să menţină în interior o temperatură optimă. Atât în ceea ce priveşte spaţiile rezidenţiale, cât şi cele industriale, necesitatea izolaţiei a devenit absolut indispensabilă. Fără de aceasta nimic nu poate asigura gradul necesar de protecţie al clădirilor.

Specialiştii acestei companii deţin o experienţă îndelungată în domeniu, motiv pentru care ajutorul acestora va reprezenta întotdeauna cea mai bună alegere. Aceştia pun la dispoziţia celor interesaţi cele mai eficiente metode de protejare a clădirilor ce servesc diverselor scopuri.

Tipuri de izolaţii

Aria pe care o acoperă izolaţiile promovate în cadrul acestui site este una foarte vastă. În continuare sunt menţionate câteva dintre tipurile de produse puse la dispoziţie. Trebuie menţionat faptul că fiecare dintre acestea sunt caracterizate de o calitate superioară, precum şi de o rezistenţă sporită. Acest lucru înseamnă că vor oferi rezultatele aşteptate celor ce le vor întrebuinţa.

 • Izolaţiile pentru şeminee – în această categorie se găsesc diverse modele şi categorii de saltele lamelate, sau vată bazaltică cu rabitz (de diferite dimensiuni). Preţurile diferă în funcţie de grosimea articolelor. Cei interesaţi pot accesa site-ul menţionat pentru a afla mai multe detalii cu privire la aceste produse.
 • Izolaţiile tehnice cuprind o gamă mai variată de articole. Fără îndoială că această secţiune cuprinde toate cele ce pot fi necesare pentru a asigura o izolaţie cât mai eficientă a următoarelor aplicaţii:

- sisteme de aer condiţionat (această categorie oferă: placă roluită pentru izolaţie flexibilă elastomerică, tuburi, tubulatură flexibilă din aluminiu etc). Toate cele ce se regăsesc în acest sector sunt disponibile în diferite dimensiuni şi grosimi, în funcţie de necesitate.

- ventilaţie, acoperire, protecţie, refrigerare, aplicaţii solare, sanitare, aplicaţii marine şi petroliere, industrie alimentară şi farmaceutică, protecţie la foc, izolaţie fonică.

 • Izolaţii mansarde şi acoperişuri – vată minerală de sticlă, vată bazaltică, benzi, folii, plăci gips carton, profile gips carton, diverse profile.
 • Izolaţii faţade ventilate –dibluri fixare, vată bazaltică, vată minerală de sticlă, folii.
 • Izolaţii pereţi de compartimentare –conţine aceleaşi tipuri de produse pe care le conţine şi categoria izolaţiilor pentru acoperişuri şi mansarde, alături de diverse accesorii.
 • Izolaţii fundaţii – polistiren extrudat, amorse bituminoase, membrane HDPE, membrane bituminoase.
 • Izolaţii acoperişuri tip terasă –polistiren extrudat şi vată bazaltică pentru terase.
 • Izolaţii pereţi exteriori tip casete metalice –folii, benzi aluminiu, vată minerală de sticlă şi bazaltică
 • Izolaţii pardoseli şi planşee –polistiren extrudat şi vată bazaltică.

 

Fiecare tip de izolaţie în parte este disponibil în exemplare de diferite caracteristici. Faptul că magazinul online www.e-izolatii.ro este organizat pe categorii reprezintă un adevărat avantaj, pentru că astfel utilizatorii vor găsi mult mai uşor produsul dorit.

 • Avantajele de care vin însoţite articolele de pe e-izolaţii.ro
 • Sunt materiale ignifuge
 • Rezistă cu succes la temperaturile ridicate
 • Au abilitatea de îmbunătățire a acusticii încăperilor (cele specifice)
 • În perioadele reci acestea conservă căldura, iar în timpul verii păstrează aerul răcoros
 • Au o flexibilitate mare în umplerea spațiilor goale, precum și o rigiditate mai eficientă pentru materialele de construcții dar şi pentru presiunea acestora
 • Prezintă toate caracteristicile necesare în vederea protejării locuinței de umiditate, dar și pentru a reduce transmisia vaporilor de apă
 • Nu umplu spaţiul interior inutil deoarece nu sunt deloc voluminoase.

Aşadar, cei ce doresc să evite pierderile de căldură, cum sunt cele ce apar la sistemele de ventilaţie, la nivelul punţilor termice, în pereţi, tavan, podele şi ferestre, întreubinţarea celor menţionate este destul de importantă. Numai folosirea materialelor adecvate va oferi rezistenţa şi durabilitatea dorită. Este destul de dificil ca rezultatele şi condiţile oferite de izolaţii să fie satisfăcătoare atunci când acestea nu sunt de calitate. În schimb, daca izolaţia este bună, eficienţa acesteia va fi optimă.

test2

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]