Medalii pentru Dance Stars Academy la Năvodari

În perioada 21-27 iulie, la Năvădari a avut loc Festivalul de dans Dance Art Open România, unul din cele mai mari festivaluri de dans din țară.

Nu mai puțin de 14 premii au reușit să obțină micuții dansatori de la  Dance Stars Acadrmy, pregătiți de coregraful Baranyai Lucia.

Alexandra Homei, Patricia Adam, Diana Beni, Kerekes Marcela, Patrik Stan, Sofia Igna sunt premianții acestei ediții, alături de coregraful Baranyai Lucia.

Astfel, locul I a fost obținut de către Alexandra Homei (solo), aceasta alăturându-se în trio, cu Patricia Adam, Diana Beni (Trio). Primul loc a fost obținut de Lucia Baranyai, solo, la secțiunea master. Cea mai mică membră a grupului, Sofia Igna, la doar 5 ani, a obținut locul III – solo, iar împreună cu partenerul Stan Patrik au cucerit locului II (duo).

Diana Beni a cucerit locul II, la solo, iar Patricia Adam a obținut locul III, tot la secțiunea solo, evoluând cu un dans ce a îmbinat și partea de gimnastică ritmică, având ca obiect măciucile. Minionii, Păpușile și un Nai, toate în pași de dans pe fonduri muzicale, coregrafii și costume originale au determinat clasarea pe locul II în festival la categoria Minigrup. Premiul cu nr 12 a fost oferit de catre Tabăra Năvodari, punctajul total aducând un loc III binemeritat.

"Am muncit mult, câte 4 ore de antrenament în sală, pregătirea pentru acest festival a început din luna aprilie. La coregrafiile de grup am început să muncim din luna decembrie a anului trecut. Fără ajutorul unor sponsori nu am fi reușit să ajungem și în acest an la acest mare concurs. Politub Bistrița a venit în ajutorul nostru diminuând din cheltuiala părințiilor, iar câteva firme ne-au ajutat pentru a suporta costurile costumelor.

Asociația Tineri pentru Comunitate Bistrița a fost un sprijin pentru noi, de aceea mulțumim domnei Cristina Telcean pentru ajutorul acordat și tuturor celor care s-au implicat în a face tot posibilul ca aceste steluțe talentate să poată evolua pe o scenă a unui concurs atât de mare. Transportul a fost suportat de către părinț,i cărora le mulțumesc pentru răbdare și încredere. A fost un concurs greu, cu peste 1200 de participanți, o experiență unică din care am avut cu toții ce învăța. Copiii au legat prietenii, au schimbat experiențe, iar dansul bistrițean a fost pe podium alături de școli de dans cu nume sonore. Multumesc și soțului meu Baranyai Francisc pentru răbdare, implicare și sprijinul oferit. Îmbrățisez acești copii minunați și talentați pentru rezultatele obținute, felicitări dragii mei, prin muncă și perseverență ați reușit", ne-a declarat Lucia Baranyai de la Dance Stars Academy Bistrița.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]