Membrii PNG BN, aşteptaţi să se alăture PRM

Prim-vicepreşedintele PRM Bistriţa-Năsăud, Gheorghe Pop, a deschis porţile pentru toţi membrii şi simpatizanţii PNG care vor să desfăşoare „o activitate electorală comună”. Asta după ce liderii naţionali ai celor două formaţiuni politice – Corneliu Vadim Tudor şi George Becali – şi-au dat mâna frăţeşte.
„În legătură cu fuziunea prin absorbţie cu PNG, noi, organizaţia bistriţeană, considerăm că este un lucru benefic pentru societatea românească, deoarece pe scena politică apare o forţă naţională mai puternică, capabilă să asigure o guvernare a ţării de către partide autentic naţionale, fără a fi nevoie de compromisuri care să atingă suveranitatea şi integritatea naţională a României.
Sperăm ca în viitorul Parlament să fie prezentă şi această forţă patriotică, care să susţină un Guvern din convingeri naţionale, nu pentru beneficii obţinute prin şantaj”, a comentat pe subiect, Gheorghe Pop.

Comentarii

22/03/12 12:22
Un cititor

Sa va ajute Bunul Dumnezeu, ca de toti cei care pana in prezent s-au perindat la guvernare, n-au facut altceva decat au furat si au adus tara asta la un nivel insuportabil ! O sa ramaneti foarte placut surprinsi cata lume o sa voteze cu Dvs. N-ar strica daca v-ati uni si cu PP-DD... adica, sa fiti o coalitie, care pana in prezent, n-a mai contribuit la declinul dezastruos al acestei tari si in care ne punem toate sperantele de redresare si reasezare a Romaniei acolo unde cel puin, ne-a lasat Ceausescu...
Desi fac parte ( in mod fortat ...) din alt partid... eu unul , toata familia , vecinii, cercul meu de influienta si prietenii mei , in mod cert o sa votm cu Dvs !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]