Menuț Maximinian și Alexandru Petria, la sărbătoarea marelui scriitor Nicolae Breban, la Conferințele Tribuna, organizate de Mircea Arman

sursa: Denisa Miron, stiripesurse.ro

În sfârșitul acesta de săptămână, prestigioasa revistă culturală Tribuna din Cluj l-a sărbătorit pe scriitorul Nicolae Breban, cu prilejul împlinirii a 85 de ani, sub genericul Conferințele Tribuna.

Manifestarea a fost la un nivel deosebit, au conferențiat despre sărbătorit și alte teme de interes academicienii Andrei Marga și Alexandru Boboc, profesorii universitari Mircea Muthu și Vasile Muscă, iar scriitorul Constantin Cubleșan a ”prefațat” printr-un Laudatio lansarea celui mai recent roman al sărbătoritului, „Frica”, o operă de peste 600 de pagini. Conferințele au fost organizate impecabil de filosoful Mircea Arman, managerul revistei Tribuna. Au fost prezenți scriitori din întreaga țară, printre care sunt de amintit Horia Bădescu, Marian Ilea, Grigore Zanc, Adrian Suciu. Din judeţul Bistriţa-Năăsud au fost prezenţi scriitorii Menuț Maximinian și Alexandru Petria, colaboratori permanenţi ai revistei Tribuna.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]