Mereu Împreună: Diagnosticată cu cancer mamar, îşi creşte singură băieţelul. Andrei Duban, Brio Sonores şi artiştii bistriţeni luptă pentru ei

Evenimentul caritabil de la hotel Diana, din 9 aprilie 2016, ora 18, va avea în centru 4 cazuri umanitare. Unul dintre acestea este al Adrianei Buzan, o mămică de 34 de ani diagnosticată cu cancer mamar, în urmă cu 6 ani, îşi creşte singură băieţelul de 10 ani, Paul, diagnosticat la rândul lui cu ADHD şi astm. Adrianei i s-au descoperit metastaze osoase şi la ficat; merge în fiecare săptămână la Cluj la chimioterapie, unde trebuie să fie însoţită de o altă persoană, plătindu-i transportul. Beneficiaza doar de o pensie din care nu reuşeşte să se întreţină.
Evenimentul este prezentat de actorul Andrei Duban şi Doris Gîţa, alături de Brio Sonores, cele 7 voci de succes de la Chişinău, câştigătorii emisiunii „Românii au Talent”, ediţia a 4-a , ne vor mai încânta cu prezenţa artiştii bistriţeni: Radu Arcălean, Mirela Petruş, Raul Mihai Turda , Mariana Harosa Moldovan, Alexandra Turcu, Mărioara Sigheartău, Ovidiu, Eduard şi Mihaela Svart.
În cadrul evenimentului se vor licita obiecte de artă semnate de pictorul Lupşe Marcel, Otilia Cormoş, Cornelia Tersanszki, Gheorghe Mizgan, Manfred Hain, Lucian Dobârta, Teodor Danciu, Mirela Hagiu şi alţii.
„Vom licita şi tricouri semnate de Naţionala de Fotbal a României, Gabi Balint şi Bogdan Stelea, Gabriela Szabo, echipa de handbal CSM Bistriţa, Tibi Uşeriu, care ne-a donat tricoul cu care a alergat la ultramaratonul de la Polul Nord. În cadrul evenimentului este inclusă şi o cină festivă. Banii adunaţi se vor folosii pentru ajutorul celor 4 familii” ne spune Iulia Dragu, preşedinta Asociaţiei „Mereu Împreună”. Sunteţi aşteptaţi la eveniment, informaţii suplimentare la telefon 0742.604749.

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]