Mereu Împreună: La 72 de ani are grijă de fiica sa paralizată şi nevăzătoare. Andrei Duban, Brio Sonores şi artiştii bistriţeni luptă pentru ei

Evenimentul caritabil de la hotel Diana, din 9 aprilie 2016, ora 18, va avea în centru 4 cazuri umanitare. Unul dintre acestea este al familiei Deac, unde un tată de 72 de ani are grijă de fiica sa, Rodica, de 44 ani, cu atrofie optică, infecţie urinară cronică, semi-pareză dreaptă; femeia de 44 ani este imobilizată, nevăzătoare şi are nevoie de îngrijire 24 din 24 ore.Tatăl este cel care îi schimba pampersul, o hrăneşte şi o îngrijeşte. În urmă cu 3 ani , soţia domnului Deac a decedat, revenindu-i dânsului toate obligaţiile casnice.
Evenimentul este prezentat de actorul Andrei Duban şi Doris Gîţa, alături de Brio Sonores, cele 7 voci de succes de la Chişinău, câştigătorii emisiunii „Românii au Talent”, ediţia a 4-a , ne vor mai încânta cu prezenţa artiştii bistriţeni: Radu Arcălean, Mirela Petruş, Raul Mihai Turda , Mariana Harosa Moldovan, Alexandra Turcu, Mărioara Sigheartău, Ovidiu, Eduard şi Mihaela Svart.
În cadrul evenimentului se vor licita obiecte de artă semnate de pictorul Lupşe Marcel, Otilia Cormoş, Cornelia Tersanszki, Gheorghe Mizgan, Manfred Hain, Lucian Dobârta, Teodor Danciu, Mirela Hagiu şi alţii.
„Vom licita şi tricouri semnate de Naţionala de Fotbal a României, Gabi Balint şi Bogdan Stelea, Gabriela Szabo, echipa de handbal CSM Bistriţa, Tibi Uşeriu, care ne-a donat tricoul cu care a alergat la ultramaratonul de la Polul Nord. În cadrul evenimentului este inclusă şi o cină festivă. Banii adunaţi se vor folosii pentru ajutorul celor 4 familii” ne spune Iulia Dragu, preşedinta Asociaţiei „Mereu Împreună”. Sunteţi aşteptaţi la eveniment, informaţii suplimentare la telefon 0742.604749.

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]