"Mica împădurire”, la Sânmihaiu de Câmpie. Prefectul Ovidiu Frenţ: Am dedicat această zi lui Tibi Ușeriu

Asociaţia Tăşuleasa Social a realizat prima plantare din acest an. Acţiunea la care au fost 300 voluntari s-a derulat la ieşirea din satul Zoreni, în comuna Sânmihaiu de Câmpie.
"Mica împădurire” de la Sânmihaiu de Câmpie.Deși dimineață ningea și părea că revine iarna, entuziasmul voluntarilor ”Tășuleasa” a făcut ca acțiunea de împădurire să reușească și de această dată, comunitatea din această comună primind astăzi peste 2 ha de perimetru proaspăt plantat. Sper ca oamenii de aici să aibă grijă ca puieții de gorun, frasin și salcâm să se transforme împreună cu cei plantați mai demult în vecinătate într-o viitoare pădure care să acopere dealul până acum golaș și degradat. Mulțumesc celor care au asigurat condițiile necesare: primar, viceprimar, silvicultori, polițiști, jandarmi, paramedici SMURD. Și bineînțeles, mulțumiri tuturor voluntarilor mici și mari, lui Alin Ușeriu și Asociației Tășuleasa Social, împreună cu care am dedicat această zi celui care ar fi vrut să fie alături de noi, Tibi Ușeriu, probabil că i s-ar fi părut foarte cald astăzi" spune prefectul Ovidiu Frenţ.
Evenimentul a fost dedicat lui Tibi Uşeriu, cel ce a câştigat, pentru a doua oară, Arctic Ultra 6633, cel mai greu maraton din lume.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]