Mihaela Ivan este purtătorul de cuvânt al Alianţei pentru Bistriţa-Năsăud!

Mihaela Ivan, vicepreşedinte al Partidului Social Democrat Bistriţa-Năsăud, a fost desemnată purtătorul de cuvânt al Alianţei pentru Bistriţa-Năsăud, constituită între PSD, ALDE şi Pro România, în vederea participării la alegerile locale din 27 septembrie 2020. De altfel, Mihaela Ivan este şi purtătorul de cuvânt al social-democraţilor la nivel judeţean.

         Este absolventă a Colegiului Naţional Liviu Rebreanu Bistriţa şi a Universităţii Babeş-Bolyai Cluj –Napoca, Facultatea de Ştiinţe Politice,  Administrative şi ale Comunicării. Masterul în Ştiinţe Politice şi Comunicare l-a făcut la Bucureşti. Ulterior, a urmat cursurile”Protocol şi etchetă diplomatică” la Institutul Diplomatic Român.

         A lucrat în Guvernul României, dar şi în domeniul consultanţei politice în Mexic, Ucraina sau Republica Moldova.

         La Bistriţa a venit în 2018, în calitate de consilier al prefectului, ulterior fiind desemnată director al Cancelariei Prefectului Bistriţa-Năsăud şi purtător de cuvânt.  

         În septembrie 2019, a trecut în echipa de consilieri ai preşedintelui Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, Emil Radu Moldovan. Din această calitate, Mihaela Ivan cunoaşte toate proiectele administrative ale judeţului, fiind implicată într-o sumedenie de evenimente politice, sociale, economice, umanitare. 

Vocea unică a Alianţei pentru Bistrţa-Năsăud are o provocare pentru ceea ce va însemna campania electorală, într-o perioadă acaparată de pandemie, de social media, dar ţinând cont şi de realităţile judeţului nostru.

        

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5