Mihaela Ivan: Guvernul PNL a depășit pragul de 100 de miliarde de lei împrumutați! Pe ce se duc banii?

Din păcate, Guvernul PNL a depășit ieri pragul de 100 de miliarde de lei împrumutați, în numai 8 luni de guvernare! 100 de miliarde!!!

 Când țara se împrumuta de 2-3 ori mai puțin, aveam cea mai mare creștere economică și cele mai mari producții agricole din UE, cea mai scăzută rată a șomajului din istoria României și cea mai mare creștere a puterii de cumpărare din ultimele trei decenii.

 Acum, deși PNL se împrumută cu mult mai mult, avem peste 600.000 de locuri de muncă pierdute, o prăbușire a economiei cu -14,5% în trimestrul II, o scădere accelerată a nivelului de trai și, pentru prima oară în ultimul deceniu, o creștere a prețurilor într-un ritm mai mare decât al salariilor.

 Pe ce se duc banii împrumutați de PNL?
  - plăți în avans către sponsorii partidului și la samsarii drepturilor de proprietate;
 -  miliarde și miliarde pentru acoperirea scutirilor de taxe pentru bănci și marile corporații.

Iar peste toate astea, alte miliarde au fost aruncate pe achiziția, pe șpagă și la suprapreț, a măștilor de protecție neconforme – așa cum am văzut că făcea omul de încredere al premierului în scandalul de la UNIFARM!

 

sursa: facebook Mihalea Ivan, purtător de cuvânt al PSD BN

Comentarii

08/07/20 17:03
un cetatean

Doamna, se duc banii pe sustinerea cetatenilor in aceasta perioada, si pe acoperirea costurilor pandemiei. Da, ati fost la guvernare,in perioada de crestere economica, si ati lasat fondul de rezerva gol.Unde sunt spitalele regionale cere trebuia sa le construiti? Ati lasat neplatite concedii medicale, luni de zile,ati lasat spitalele fara stocuri, si dupa ce ati pierdut guvernarea ati rostogolit masuri populiste la care nu v-ati gandit cand ati guvernat.Daca ati avea minima decenta, ati cugeta mai mult inainte de-a ataca. Da, este greu, si nimeni nu stie ce urmeaza, dar oamenii responsabili stiu sa discearna lucrurile.Analizati-va cu obiectivitate guvernarea si incepeti sa spuneti adevarul.Ati avut cea mai haotica si paguboasa guvernare din ultimii 30 de ani.
Asa ca, mai reduceti sonorul!

09/07/20 22:52
Eugen

Doamne, doamne !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5