Mihaela Ivan: PNL a avut pe masă toate butoanele puterii prin care putea controla situația actuală!

 PNL a avut pe masă toate butoanele puterii prin care putea controla situația actuală: Președintele statului, Guvern, Prim-ministru, Ministerul Sănătății, Ministerul de Interne, Ministerul Apărării Naționale, Serviciile Secrete, DSP și toate celelalte instituții implicate în gestionarea pandemiei.

 Ei sunt cei care au luat decizii și le-au pus în practică. Cum pot să dea vina pe Opozitie pentru ceea ce ei au făcut?

Mai mult ca niciodată, românii nu au nevoie acum de războaiele politice ale Președintelui, de înfierări ale adversarilor politici, sau de pasări de responsabilitate, iar Președintele Iohannis trebuie să înțeleagă că este șeful statului, nu agentul electoral al PNL. Și să înceapă să se comporte ca un președinte. Al tuturor românilor! 

 Este absolut jenant și penibil pentru președintele României că dă iarăși vina pe Opoziție, pentru eșecul guvernului său.

Asumați-va! Sunteți vinovaţi de tot binele pe care nu l-ați făcut, având puterea să îl faceți.
Însă, v-ați încurcat în butoane.


Cine pierde? Oamenii!

Mihaela Ivan,

purtător de cuvânt al Alianţei pentru Bistriţa-Năsăud

Comentarii

31/07/20 12:53
Eugen

Hap hap hap și bla bla bla ... de urmașa la Doina !

31/07/20 13:30
Acordul

Oamenii nu pierde, ci pierd. Însă la Bistrița va pierde Alianța care dă cu clanța.

31/07/20 14:37
un cetatean

PNL a avut la indemana majoritatea PSD din parlament,anexa PSD-CCR, care a blocat constant orice actiune a guvernului.Va amintesc exprimarea celei care a fost premierul de carton si rusinea tarii-Dancila- care s-a exprimat in sedinta voastra: nu putem vota legea carantinei,"nu putem fi de acord cu Iohaniss si guvernul".Unde a fost interesul cetatenilor in aceasta abordare? Nicaieri.Nu v-a pasat si nu va pasa decat de a obtine puterea cu orice pret, chiar vulnerabilizand tara din toate punctele de vedere, doar ca sunteti majoritari, si josnici.Mare lacomia de putere a PSD, celelalte formatiuni din alianta, sunt doar sursa de voturi.

01/08/20 11:29
Ramon

esti serioasa ?sau doar glumesti ?voi cu dracea si bancila erati la butoane rahatilor !!sa iti fie rusine fa urmasa a Doinei !!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5