Mihaela Ivan: România se sufocă, numai Guvernul respiră ușurat! Ce faceți de jumătate de an? Cine v-a împiedicat să achiziționați ventilatoare?

 Guvernul PNL ne transmite că NU mai sunt locuri la terapie intensivă și că ventilatoarele pulmonare sunt insuficiente. Ce faceți de jumătate de an? Cine v-a împiedicat să achiziționați ventilatoare?

 Să nu cumva să reveniți la tema aceea cu „visteria goală”, când voi ați risipit 50 de milioane de euro pentru propaganda mascată sub forma campaniei de informare a populației.

 De cei 50 de milioane de euro se puteau cumpăra:
• 2.000 aparate de ventilație mecanică
• 133.000.000 măști de protecție
• 10.000.000 combinezoane de protecție
• 20.000.000 viziere de protecție
• 8.000.000 litri dezinfectant
• 35.000.000 litri combustibil pentru ambulanțe.

Însă, ventilatoare pulmonare NU, relansare economică ioc, comunicare cu bâlbe și vid legislativ DA, achiziții suspecte DA etc.

Vorba cuiva, România se sufocă, numai Guvernul respiră ușurat că poate, poate nu se mai pot ține alegeri. Că asta i-a fost PNL-ului grija anul ăsta: ba anticipate, ba alegeri la termen… .

Cu voi, România se sufocă!
O să rămâneți în istorie, călăii țării.

Mihaela Ivan,

Purtător de cuvânt al Alianţei pentru Bistriţa-Năsăud

Comentarii

27/07/20 12:23
un cetatean

Ventilatoarele, mastile de protectie, combinezoanele,vizierele, dezinfectantii, combustibilul, au fost alocate celor 8 spitale regionale pe care le-ati construit in timpul guvernarii PSD.Desigur din grija fata de cetateni.
Daca tot vorbim de risipa, negijenta, inconstienta,manipulare si minciuna,oare cine este campion?

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5