Ministrul delegat Doina Pană: Avem responsabilităţi în faţa miilor de bistriţeni care ne-au votat

Ministrul delegat pentru Dialog Social, Adriana Doina Pană, crede că toţi cei care au ajuns în funcţii în urma votului masiv al bistriţenilor – parlamentari, preşedintele Consiliului Judeţean, primari şi aleşi locali – “au datorii şi responsabilităţi” faţă de electorat.

În numele social-democraţilor, ministrul Pană a menţionat o serie de angajamente ale PSD BN, pentru următorii patru ani, care vizezază dezvoltarea zonelor judeţului. Astfel, pentru Zona de Câmpie prioritară este sprijinirea pentru atragerea investiţiilor, Valea Bârgăului trebuie să redevină ce a fost odinioară, prin dezvoltarea agroturismului, în timp ce Valea Sălăuţei şi Valea Someşului să ajungă destinaţii turistice. Pentru Valea Ilvelor, social-democraţii au ca obiectiv major dezvoltarea infrastructurii, pentru susţinerea investiţiilor din această zonă.

Susţinerea infrastructurii balneare de la Sângeorz-Băi şi Beclean, atragerea fondurilor europene pentru investiţiile în infrastructura rutieră şi de apă/canal, dar şi alocarea pragmatică şi transparentă a resurselor financiare sunt alte angajamente ale PSD BN, menţionate de Doina Pană.

În discursul său, ministrul bistriţean a precizat că toţi social-democraţii trebuie să fac un zid în jurul premierului Victor Ponta, “pentru că este bine intenţionat, iar finalul va fi cel dorit”, cerându-le colegilor de partid să le explice oamenilor să mai aibă puţină răbdare până ce se vor simţi şi rezultatele.

Finalmente, deputatul Doina Pană a reiterat cea mai mare grijă a sa faţă de Bistriţa-Năsăud, şi anume de a nu dezamăgi.

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]