Ministrul Doina Pană, după depunerea jurământului: Sper să fiu la înălţimea aşteptărilor

Miniștrii Guvernului Mihai Tudose au depus jurământul, joi, la Palatul Cotroceni, în prezența președintelui Klaus Iohannis și a președinților celor două Camere ale Parlamentului, Liviu Dragnea și Călin Popescu-Tăriceanu.

„Jurământ în zi de sărbătoare: Ziua Sfinţilor Apostoli Petru şi Pavel. Îmi doresc să avem ştiinţa, voinţa şi puterea de-a trece peste toate obstacolele încât să putem duce la îndeplinire tot ce aşteaptă românii de la noi! Vă mulţumesc tuturor celor care în aceste zile grele aţi fost alături de mine! Vă mulţumesc pentru toate gândurile voastre bune şi am o singură mare grijă: să fiu la înălţimea aşteptărilor voastre! Doamne ajută!!!”, a transmis Adriana Doina Pană, ministrul Apelor şi Pădurilor.

Deputatul Doina Pană a mai deţinut acest portofoiul şi în  Cabinetul Ponta, în perioada martie-decembrie 2014. În echipa sa, este şi secretarul de stat pentru Păduri, ing. Istrate Şteţco. 

Comentarii

02/07/17 09:58
Cititor

Doamne ajuta doamna Doina, sa vedem implementate ideile Dvs foarte bune si dvs domnul inginer, s-o povatuiti sa fie totul ok. Indata-i iarna pe bietii oameni si n-are nimeni lemne pentru foc si iara vor intra-n puscarie o groaza de oameni care indraznesc sa fure si ei cate o carutza de lemne din padure, ca de la "cofetarie" n-au de unde ... pentru ca pe cei care "exploateaza " ( cica ) cu camioanele... au "cale libera si batuta " . ( Batuta de rotile acestora ... ) .

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5