Ministrul Doina Pană s-a întâlnit cu procurorul general. Radarul pădurilor şi Justiţia verde, printre temele abordate

Procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, Augustin Lazăr, și ministrul Apelor și Pădurilor, Adriana Doina Pană, s-au întâlnit la sediul Ministerului Public, întâlnire ce a avut ca obiect operaționalizarea Protocolului încheiat între cele două instituții.

„La întâlnire au mai participat domnul Ovidiu Predescu, consilier al procurorului general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, precum și doamnele procuror Georgiana Hosu și Ramona Bulcu din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție.

Discuțiile au vizat probleme privind ”Radarul pădurilor” și ”Justiția verde”, având ca scop prevenirea și combaterea infracțiunilor silvice.

Discuțiile și acțiunile pe această temă au avut ca punct de plecare obiectivul strategic privind protejarea pădurilor, stabilit printr-o hotărâre a CSAT din anul 2015”, precizează Biroul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. 

test2

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]