Ministrul Transporturilor a anunţat că lucrările pe tronsoanele Năsăud-Feldru, Feldru-Valea Mare şi Salva-Dealul Ştefăniţei sunt în licitaţie!

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a anunţat că tronsoanele de pe DN 17 C şi DN 17 D sunt în procedură de licitaţie, pe parcursul lunii august urmând să se încheie perioada de depunere a ofertelor.
 
„Ştiţi că am mai fost aici la dumneavoastră în luna mai, şi atât pentru DN 17C, cât şi pentru DN 17D am promis anumite lucruri că se vor face. Una dintre ele a fost deschiderea căii feroviare între Ilva Mică – Rodna Veche, dar şi cursele între Ilva Mică şi Cluj, care se vor face tot de la 1 august. Pentru cele două drumuri naţionale s-au alocat fonduri pentru continuarea lucrărilor şi de asta am venit să văd dacă s-a demarat, pentru că am prins bani. (...) Infrastructura bună aduce creştere economică pentru zona pe care o deserveşte”, a declarat ministrul Cuc, la (re)inaugurarea căii ferate Ilva Mică-Rodna.
 
În context, preşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, Emil Radu Moldovan, a menţionat că procedura de achiziţie publică este derulată la nivelul Direcţiei Drumuri şi Poduri Cluj, asta pentru a urgenta demersurile. Este vorba despre tronsoanele Năsăud-Feldru (depunerea ofertelor până în 16 august) , Feldru-Valea Mare (depunere oferte până în 28 august)  şi Salva - Dealu Ştefăniţei (depunere oferte până în 25 august). 
 
„DRDP Cluj va primi la rectificare o sumă de bani să poată declanşa achiziţiile şi pentru tronsonul de la Bistriţa până pe Dealul Dumitrei, pe DN 17C, de la Dealu Ştefăniţei până la Săcel, unde o ia drumul spre Moisei şi Pasul Rotunda, de la poale, din Valea Mare, pe Valea Măriilor, spre Cârlibaba”, a menţionat Radu Moldovan.
 
De altfel, ministrul Transporturilor a mers în Pasul Rotunda, alături de directorul general al CNAIR-Ştefan Ioniţă şi primarul Ioan Szabo (Şanţ),  pentru a vedea acest drum judeţean. 
„Mă bucur foarte mult că este aici, că e un ministru tânăr care mă face să cred că România are viitor. E extrem de important să-ţi ţii cuvântul dat. Noi avem în Ardeal o vorbă: „Dacă am zâs, am zâs”. Văd că a preluat-o şi dânsul”, a concluzionat preşedintele CJ BN. 

test2

Comentarii

01/08/17 19:00
Gavrila Moldovan

Va rog corectati Dealul Stefanitei in Dealu Stefanitei. Atentie mai mare la denumirile de localitati...

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]