Minora de 13 ani, din Arcalia, căutată de o lună la nivel național, găsită în halta Șieu Măgheruș. Venea din Cluj, de la iubit

A fost găsită minora de 13 ani, din Arcalia, căutată la nivel național de polițiști.

În această după-masă, cu ocazia activităților desfășurate, polițiștii Postului de Poliție Transporturi Feroviare Sărățel au depistat-o în halta de mișcare Șieu Măgheruș pe tânără de 13 ani, dispărută de acasă și căutată de mai multe zile. Conform declarațiilor ei, se întorcea din județul Cluj, de la un tânăr cu care a locuit.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale efectuează verificări pentru stabilirea cu exactitate a locului unde a fost plecată și totodată, verifică dacă a fost victima vreunei infracțiuni. De asemenea, vor sesiza Direcția Generală de Asistentă și Protecția Copilului.
..................
la 8 iulie poliţia sesiza faptul că MOLDOVAN FELICIA MARCELA de 1,40-1,50 m, aproximativ 45 de kg, față ovală, ochi căprui, păr negru, lung a dispărut de acasă. La data plecării aceasta era îmbrăcată cu pantaloni de blugi, de culoare albastră, tricou de culoare albă cu imprimeu și adidași portocalii. Toată lumea s-a implicat în căutarea ei.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5