Mircea Romocea: Două proiecte de infrastructură pentru orașul Năsăud vor fi finanțate prin Programul Național de Dezvoltare Locală !

Guvernul României a aprobat un număr de 168 de lucrări de investiții prin Programul Național de Dezvoltare Locală.
Odată cu lansarea etapei a doua a Programului Național de Dezvoltare Locală, orașul Năsăud va beneficia de finanţare pentru două proiecte de infrastructură depuse la Ministerul Dezvoltării.
Este vorba de proiectul “Modernizare străzi în orașul Năsăud, județul Bistrița-Năsăud” cu o lungime totală de 4,197 m cu o valoare alocată de la bugetul de stat de 6.111.544 lei. Cel de-al doilea proiect realizarea unui “Pod cu o bandă de circulație peste Râul Someșul Mare, în cartierul Lușca din orașul Năsăud, jud. Bistrița-Năsăud”, cu o valoare alocată de la bugetul de stat de 3.104.637 lei.
“Două proiecte de infrastructură pentru orașul Năsăud vor fi finanțate prin Programul Național de Dezvoltare Locală. Sunt investiții necesare pentru comunitatea năsăudeană. Primul proiect are în vedere modernizarea a patru străzi din orașul Năsăud, străzi pentru care au fost realizate deja documentațiile la momentul lansării Programului Național de Dezvoltare Locală. Cel de-al doilea proiect prevede realizarea unui pod uni-sens peste Râul Someșul Mare, pod ce va rezolva cel puțin două probleme: realizarea accesului auto în localitatea componentă Lușca pentru toți locuitorii acestei comunități și, pe viitor, odată cu construirea Complexului sportiv multifuncțional și de agrement în imediata apropiere a cartierului, fluidizarea circulației, prin realizarea accesul direct la aceste facilități ce vor fi construite”, a declarat primarul orașului Năsăud, Mircea Romocea pentru cotidianul nostru.

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]