Mişcare, în Parcul Mare, pentru spitalul copiilor

Alerg pentru spitalul copiilor este un proiect deosebit născut din dorința unor oameni minunați care cred cu trup și suflet că orice se poate atunci când vrei cu adevărat.
Este vorba de construirea primului centru medical independent de hematologie și oncologie pediatrică din România, asamblat cu toate echipamentele necesare pentru a putea lupta împotriva cancerului! Acești copilași sunt dornici de aș trăi din plin copilăria,hai să îi ajutăm să se bucure de ea!!!
Participarea la acest eveniment constă în donarea unui leu, sau oricât dorește fiecare suflet,iar de ce să nu promovăm și mișcarea? Este foarte important ca zilnic,nu contează,dacă este cald sau frig,să ne mișcăm cel puțin 30 de minute . Are un efect extraordinar asupra sănătății noastre!!!
Bistriţenii sunt invitaţi sâmbătă, 23 ianuarie, de la ora 10 în Parcul Mare, în apropierea Casei de Cultură George Coșbuc, la alergare. “Să ne mișcăm puțin, fiecare cât poate, nu este un maraton, nici un concurs, important este să ne mișcăm și să donăm cu gândul că acești copilașii bolnavi de cancer o să aibă oportunitatea de a-și trăi copilăria alături de cei dragi,pentru că dacă ne implicăm cu toții atunci sigur reușim să creăm lucruri mari,mărețe” scrie pe pagina de facebook a evenimentului.

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]