Moarte bizară la Năsăud! A vrut să intre la toaletă şi a căzut din tren

Joi noaptea., poliţiştii Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Cluj Napoca – Biroul Judeţean de Poliţie Transporturi Bistriţa Năsăud, au fost sesizaţi prin serviciul naţional unic apeluri de urgenţă 112 despre faptul că în apropierea Staţiei CF Năsăud, dintr-un tren Inter Regio care circula pe relaţia Iaşi-Timisoara, a căzut o persoană.
În urma cercetărilor efectuate la faţa locului, între Staţiile CF Năsăud şi Salva, a fost depistată persoana căzută din tren, stabilindu-se faptul că este vorba despre un bărbat, în vârsă de 63 de ani, din municipiul Bacău.
Din verificările efectuate de poliţişti s-a stabilit că bărbatul, fiind în stare de ebrietate, în timp ce încerca să intre la toaletă s-a dezechilibrat şi a căzut din tren pe uşa vagonului care era deschisă.
Un echipaj SMURD sosit la faţa locului a procedat la efectuarea manevrelor de resuscitare a victimei, ulterior fiind declarat decesul.
Cadavrul bărbatului a fost transportat la Secţia Prosectură din cadrul Spitalului Judeţean Bistriţa Năsăud pentru efectuarea necropsiei.
Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]