Modernizarea DJ 154, limită judeţ Mureş-Sărata – DN 17, finanţată prin Programul Anghel Saligny şi bugetul judeţean, estimată la 142 milioane lei

Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud a aprobat indicatorii tehnico-economici actualizați și devizul general actualizat pentru obiectivul de investiții „Modernizare DJ 154, km 17+000-51+720, Limită județ Mureș - Sărata - DN 17, județul Bistrița-Năsăud”, aprobat pentru finanțare prin Programul național de investiții „Anghel Saligny”, precum și suma reprezentând categoriile de cheltuieli finanțate de la bugetul local pentru realizarea obiectivului.
Valoare finanțată prin programul Național de Investiții „Anghel Saligny” este de 140.000.000 lei, în timp ce de la bugetul local al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud va fi alocată suma de 2.148.512,27 lei. Durata de realizare a investiției este de 36 luni.
Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud a demarat procedura de achiziţie publică pentru acest obiectiv, astfel ca la semnarea contractului de finanţare să fie stabilit şi câştigătorul licitaţiei, asta mizând că nu vor fi contestaţii.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5