Top dance life

Moldovan Rareş şi Galbăn Andra, vicecampioni nationali la dans sportiv

Cei doi bistriţeni vor reprezenta România la Campionatul European din Republica Moldova si la Campionatul Mondial dn Austria

In sala sporturilor Transilvania din Sibiu a avut loc Campionatul National de Dans Sportiv la care au participat peste 2000 de perechi la toate categoriile de varsta. Bistrita a fost reprezentata prin clubul Top Dance Life cu urmatoarele perechi : la categoria 6-9 ani standard si latino perechea Dobranis Denis si Văcar Iris , categoria 10-11 ani standard perechea Bumbu Paul si Sălăgean Diana , categoria 12-13 ani standard Dobranis Darius si Danila Ana iar la categoria tineret standard perechea Moldovan Rares si Galbăn Andra Beatrice.
Cu toate că la această competiţie au participat cele mai valoroase perechi din ţară , Moldovan Rareş si Galbăn Andra au reuşit să câştige din nou (au mai câştigat in anul 2010) titlul de vicecampioni naţionali , în acest fel Bistrita va reprezenta Romania la Campionatul European de la Chişinău (Rep.Moldova) si la Campionatul Mondial care va avea loc la Shladming in Austria.
Felicitam perechile participante si le uram mult succes , si suntem siguri ca Romania va fi reprezentata cu cinste de perechea Moldovan Rares si Galbăn Andra la toate competitiile internationale .
Vicecampionii nationali va asteapta miercuri 7 martie 2012 ora 17.00 la restaurantul Hotelului Metropolis unde vor prezenta un moment de suflet dedicat celei mai sensibile fiinte FEMEIA.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]