Momente de bucurie sfântă la Nicula, pentru Corala “A. Mureşanu”

Leontina Burza

Societatea Corală "Andrei Mureşanu" de pe lângă Centrul Cultural Municipal Bistriţa, dirijată de prof. arhidiacon Cornel Pop, s-a aflat sâmbătă, 21 noiembrie, la Nicula. In această zi de mare sărbătoare, a Intrării Maicii Domnului în Biserică, s-a bucurat să participe la Sf. Liturghie, în acest loc mult îndrăgit, pentru a da răspunsurile liturgice.
Coriştii au dat glas frumoaselor cântări bisericeşti, spre încântarea credincioşilor prezenţi, iar potpuriul de colinde româneşti a fost un prilej de mare bucurie şi atenţie. Solista Coralei, Roxana Costeanu, a dăruit clipe de mare emoţie, fiind remarcată de stareţul mănăstirii Arhim. Nicolae Moldovan, care a fost placut impresionat şi i-a apreciat prestaţia excelentă.
Corala "Andrei Mureşanu" se bucură de mare preţuire la Nicula, ca atare, şi de această dată, stareţul mănăstirii lasă la latitudinea dirijorului şi a coriştilor să revină de câte ori e posibil în acest spaţiu binecuvântat.
Dl. Florin Moldovan, administratorul public al Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, a avut bunăvoinţa de a sprijini deplasarea Coralei, fapt pentru care i se aduc alese mulţumiri.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5