Moș Crăciun pe sanie „4x4” pentru copiii nevoiași din Năsăud, Telciu, Romuli, Rebrișoara și Coșbuc

Câțiva tineri din Năsăud și Telciu a căror pasiune comună sunt utilajele „4x4” s-au hotărât să nu stea deoparte și au pus mână de la mână pentru a realiza o campanie frumoasă, intitulată "DE SĂRBĂTORI DĂRUIM ÎMPREUNĂ", dedicată copiilor și bătrânilor care locuiesc în zone greu accesibile din județ și la care Moș Crăciun nu a reușit să ajungă până acum.
Iată mesajul de încheiere a campaniei umanitare, pe care unul dintre membrii grupului l-a postat pe rețeaua de socializare: „Astăzi 18 decembrie 2016 am reușit să încheiem campania umanitară "DE SĂRBĂTORI DĂRUIM ÎMPREUNĂ". Mulțumesc tuturor celor care au donat alimente, dulciuri, jucării, rechizite! Mulțumesc celor care și-au rupt aceste zile pentru a ajuta la împărțirea cadourilor pentru cei nevoiași! A fost o campanie finalizată cu succes. Am întâlnit cazuri care ne-au impresionat, cazuri la care nu ai cum să rămâi indiferent. Am trăit experiențe unice! Această campanie o să continue anual înaintea sărbătorilor de Paște și de Crăciun!”.
În cadrul campaniei umanitare au fost ajutate persoane nevoiașe din zone greu accesibile ale localităților Năsăud, Telciu, Romuli, Rebrișoara și Coșbuc.
Poze: sursa facebook.

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]