Moş Crăciune, bun venit!

Educatoare: Elena Emilia Runcan, Ana Maria Mărincean

E decembrie. E perioada Sărbătorilor de iarnă, când copiii aşteaptă cu nerăbdare sosirea lui Moş Crăciun, mersul la colindat şi mersul cu sorcova.

          Moş Crăciun a fost aşteptat şi primit şi de copiii grupei mijlocii A de la Grădiniţa „Rază de soare” Bistriţa, cu un frumos program artistic care a adunat în buchetul său poezii, cântece, colinzi, urături şi o frumoasă scenetă.

          Micii artişti s-au întrecut pe ei înşişi prin abordarea cât mai frumoasă şi mai serioasă a rolului pe care l-au primit prin costumaţii deosebite, prin frumuseţea vocilor care răsunau ca nişte clopoţei în colindele noastre strămoşeşti, lăudând, preamărind pe Iisus Hristos.

          Emoţiile au fost prezente nu numai pe chipul copiilor, ci şi pe cel al părinţilor şi bunicilor care au venit cu drag să-şi vadă „îngeraşii” la serbarea de Crăciun.

          Nu este bucurie mai mare pentru părinţi decât aceea de a-şi vedea copilul de 4 sau 5 ani cum se străduieşte să arate tot ceea ce a învăţat şi să-l convingă pe Moş Crăciun şi pe părinte că merită recompense frumoase şi bogate.

          Serbarea noastră a adus în ochii părinţilor lacrimi de bucurie, de nostalgie, căci mulţi dintre ei şi-au adus aminte de clipele frumoase din copilărie când, la fel, colindau, cântau, recitau şi-l aşteptau pe Moş Crăciun cu sacul plin de daruri, aşa cum a adus şi la noi cadouri pentru fiecare copil al grupei, răsplătindu-l pentru munca depusă.

          Vouă, dragi „îngeraşi” vă spunem felicitări, iar dumneavoastră, părinţilor, mulţumiri pentru tot sprijinul acordat în folosul bunei educaţii a copiilor dumneavoastră.

test2

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]