Mutări în extremă la CSM Bistriţa!

Primele mutări au apărut deja la CSM Bistriţa, în pregătirea sezonului competiţional viitor. Staff-ul tehnic a reuşit să obţină semnătura extremei stângi Alexandra Mihaela Orşivschi, de la HC Dunărea Brăila, în timp ce Andrada Maior Paşca, care evolua pe acest post, va evolua la echipa din oraşul natal,  CS Minaur Baia Mare.

         Alexandra Orşivschi (n. 11 iulie 1994, Iaşi) a avut primul contact cu sportul pe semicerc la vârsta de 12 ani, sub atenta îndrumare a profesorului Bura Daniel. De la varsta de 13 ani a fost selecţionată la Liceul cu Program Sportiv Iaşi de catre profesorul Veniamin Lupan, unde şi-a încheiat junioratul. Ăn 2013 a ajuns la CSU Neptun Constanţa, fiind dorită cu insistenţă de antrenorul Ion Crăciun.

Începând cu anul 2015 şi până în prezent a fost jucătoarea HC Dunărea Brăila, formaţie alături de care şi-a trecut în palmares locul IV în Liga Naţională în sezonul 2015-2016 şi o medalie de argint în sezonul actual.

La nivel de jocuri internaţionale, a fost convocată în premieră în clasa a IX-a la echipa naţională de junioare alături de care a participat la Campionatul Mondial din Muntenegru, unde şi-a trecut în palmares locul IV. În 2016 şi-a acontat medalia de argint la Campionatul Mondial Universitar din Spania alături de Naţionala României.

"Vin la Bistriţa cu sufletul deschis, în cautarea progresului. M-a bucurat enorm interesul arătat de antrenorul Horaţiu Paşca pentru obţinerea serviciilor mele. CSM Bistrita a făcut o figură frumoasă în sezonul precedent! Abia aştept să iau primul contact cu această echipă şi cu minunatul public bistriţean!", a declarat pentru pagina oficială de facebook a clubului noua extremă stanga Alexandra Orşivschi.

 

 

test2

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]