Năsăud: În martie, începe reabilitarea a patru străzi din oraş

De la Guvern, sunt finanţări atât prin CNI, cât şi prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală. Pentru Complexul Sportiv Multifuncţional, în data de 7 ianuarie a fost data limită de depunere a ofertelor, s-au prezentat şapte firme, dar n-au avut oferte conforme, adică o experienţă similară de 20 milioane lei. Procedura de achiziţii se va relua în această săptămână.
„Sper ca în luna martie să înceapă reabilitarea celor patru străzi: Horia, Eminescu, Valea Caselor şi Găgi. S-a mers pe proiectare cu execuţie la pachet. Am înţeles că proiectul este deja avizat şi verificat. Cred că undeva în luna iunie, cel târziu, să se finalizeze lucrarea. Tot prin PNDR avem şi podul rutier. Aşteptăm proiectul, este tot proiectare şi execuţie împreună. Cei de la firma care a câştigat licitaţia îmi spuneau că în 3-4 luni vor să termine lucrarea. Puntea rămâne, deocamdată”, ne-a explicat primarul Romocea.
O altă investiţie, tot cu fonduri guvernamentale, dar realizată prin Administraţia Bazinală de Apă Someş-Tisa este cea de amenajarea a albiei râului Someş. Din păcate, şi această licitaţie a fost contestată, însă investiiţia aceasta este obligatorie pentru cea care vizează construirea Complexului Sportiv.
Nu în ultimul rând, se aşteaptă o veste bună şi de la Agenţia Naţională pentru Locuinţe, unde a fost depus un proiect pentru edificarea unui bloc pentru specialişti, cu 9 apartamente, „generoase ca spaţiu, de 80-90 mp, cu terenul pus la dispoziţie de primărie”.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]