Năsăudeanul Gelu Vlaşin, candidat pentru Parlamentul European: Experiența a fost una pozitivă

Năsăudeanul Gelu Vlaşin a candidat, la MADRID, pentru Partidul Libertăţii Individuale (P-LIB) pentru alegerile parlamentare europene din data de 25 mai. Pentru prima dată partidul a avut doi liberali români pe locurile trei şi patru. Aceasta este cea mai înaltă poziţie atinsă vreodată de către cetăţenii români într-o listă electorală spaniolă la Parlamentul European.
Comitetul Electoral P-LIB, în conformitate cu decizia luată în Conferinţa Electorală a partidului, i-a acordat a treia poziţie pe listă lui Gelu Vlaşin, care şi-a asumat funcţia de Coordonator pentru Comunităţile Straine a partidului la începutul anului 2014. Vlaşin, rezident în Spania de mai bine de zece ani, este membru al Delegaţiei Permanente a PNL Diaspora. În acelaşi timp, este un lider cunoscut în mişcarea asociativă a comunităţii româneşti din Spania, şi este vicepreşedinte al Fedrom. Vlaşin, scriitor şi jurnalist specializat în noua tehnologie, este un cunoscut scriitor, autor a numeroase cărţi publicate în România.
Iată ce declară după alegeri Gelu Vlaşin: " Deși nu am obținut numărul de voturi necesare pentru a ocupa un loc de deputat în Parlamentul European pot spune că experiența candidaturii a fost una pozitivă și că am întâlnit în Spania o familie politică extraordinară (Partido de la Libertad Individual) cu care deja mă pregătesc pentru marea bătălie de la alegerile locale din Spania de anul viitor. Mulțumesc românilor din toată Spania care mi-au acordat votul și mulțumesc de asemenea votanților spanioli pentru încrederea acordată".

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]