Năsăudenii şi artiştii, solidari cu campaniile umanitare. Peste 8000 lei, adunaţi pentru Andreea, tânăra ce luptă pentru sănătatea ei. Urmează Bistriţa, cu alte nume sonore

Năsăudenii au umplut Casa de Cultură „Liviu Rebreanu” răspunzând prezent la apelul unui grup de tineri, în frunte cu Mihai Turda şi Gina Bontaş, care au organizat un spectacol umanitar destinat strângerii de fonduri pentru susţinerea tratamentului unei tinere de 15 ani, din Romuli, bolnavă de leucemie.
265 de persoane au scos din buzunar câte 15 lei, preţul unui bilet care, nu doar că i-a făcut părtaşi la un concert cu momente deosebite, dar au contribuit şi la un strop de speranţă pentru vindecarea Andreei. Pe lângă bilete, au fost şi donaţii, astfel încât suma s-a ridicat la 8200 lei. În spectacolul prezentat de Marian Gruştor au fost momente de muzică populară cu Petre Petruse, Mihai Turda, Alina Ceuca, Bogdan Berbecar, Oana Matei şi Emilian Coruţi, Ioan Dordoi, dar şi muzică folk cu Sorin Găzdac, Maria Matean, The Serpents.
„A fost un eveniment deosebit pentru care mulţumim în primul rând artiştilor care au venit necondiţionat pentru susţinerea unei cauze umanitare, dar şi năsăudenilor care au fost alături de noi. Dorim să prezentăm, pe viitor, un asemenea spectacol, în luna martie, la Bistriţa, printre invitaţi fiind Văru’ Săndel şi Georgiana Lobonţ. Doar împreună putem face lucruri frumoase”, ne-a declarat Mihai Turda.
La rândul lui, directorul Casei de Cultură, Ionuţ Nistor, ne-a spus că a fost o acţiune reuşită, năsăudenii fiind aproape de toate evenimentele culturale organizate.
Spectacol a fost realizat în parteneriat cu Primăria oraşului Năsăud.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]