Naşterea Domnului le-a adus.....lumină!

Bunătatea, omenia și altruismul, calități recunoscute ale domnului Nelu Holbură și a soției sale Fabiola, de la Strâmba, comuna Josenii Bârgăului, susținuți îndeaproape de cei apropiați, au făcut fericite familiile Albu Cătălin și Puiu Lingurari, ambele aflate în dificultate, care au devenit în mod nesperat proprietare a unor case de locuit și construcții gospodărești anexe împreună cu terenul curte și grădină aferent în suprafață de câte 13oo m.p. fiecare.

O realizare remarcabilă la care familiile beneficiare nu cu mult timp în urmă nici nu se puteau măcar gândi, nefiind inclusă probabil nici în cele mai frumoase și optimiste visuri ale lor. Cu toate acestea, nici unii și nici ceilalți nu erau pe deplin mulțumiți deoarece construcțiile fiind realizate pe un teren amplasat în intravilanul extins al localității n-au putut fi racordate încă la rețeaua de utilități, cel mai mult fiind resimțită lipsa energiei electrice.

Minte scrutătoare, domnul Nelu a căutat și a găsit o soluție de rezolvare și a acestei probleme, prin racordarea construcțiilor în cauză la rețeaua unei societăți comerciale din preajmă. În acest scop, a procurat materialele necesare, a angajat executarea lucrărilor, iar recent acestea au fost finalizate. Cele două familii, în componență cărora intră 13 suflete, printre care șapte copii de vârstă școlară și preșcolară sunt încântate de noul cadou primit cu ocazia Nașterii Domnului, ce le-a adus....lumină ! și le-a creat posibilitatea de a-și petrece sărbătorile sfârșitului lui 2013 și cele ale începutului Noului An 2014 în condiții ce păreau a fi tare îndepărtate chiar irealizabile.

Ne raliem la bucuria lor și le transmitem atât lor cât și binefăcătorilor felicitări odată cu cele mai bune urări sănătate, fericire și prosperitate !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5