Niciun caz nou de coronavirus în judeţ! Au fost făcute doar 38 teste la Institutul Cantacuzino!

 Până astăzi, 14 septembrie, pe teritoriul judeţului, au fost confirmate 1315 de  cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). Nu a apăut niciun caz nou în ultimele 24 de ore. Duminica nu se fac teste în judeţ, însă au fost efectuate 38 teste la Institutul Cantacuzino și un laborator privat.

Sunt 4.69 cazuri de îmbolnăvire la mia de locuitori, Bistriţa-Năsăuid fiind pe locul 21 la nivel naţional.  
Dint totalul celor 1315 cazuri confirmate de CoVid-19, sunt 95 decese şi 1128 persoane externate, dintre care 1001 externate vindecate și 127 externate la cerere.
În judeţ, sunt 71 persoane izolate şi 416 persoane în carantină.
***
• Până în prezent, 64 cadre medicale (18 medici, 46 asistenți) și 33 persoane parte din personalul auxiliar (infirmiere, brancardieri) și un angajat din cadrul personalului suport au fost confirmate cu Coronavirus. Dintre acestea, 89 au fost externate.
• 93 persoane confirmate cu Coronavirus sunt angajați ai unor agenți economici din județ. Dintre acestea, 50 au fost externate.
• Șapte persoane dintre cele confirmate cu Coronavirus sunt pacienți ai unui centru de dializă din județ. Șase persoane au fost externate.
• Printre persoanele confirmate cu Coronavirus se află 19 beneficiari și 8 infirmiere de la un centru de recuperare din județul Bistrița-Năsăud. 5 dintre infirmiere au fost externate la cerere. Totodată, au fost externați și 8 beneficiari.
• Printre persoanele confirmate cu Coronavirus se află un beneficiar minor din cadrul Serviciului Social al DGASPC Bistrița-Năsăud.
• Printre persoanele confirmate cu Coronavirus se află o asistentă de la un centru medico-social din județul Bistrița-Năsăud.
• Printre persoanele confirmate cu Coronavirus se află și patru cadre didactice. Trei dintre acestea au fost externate la cerere.
• Printre persoanele confirmate cu Coronavirus se află și doi fotbaliști. Aceștia au fost externați la cerere.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5