Nicolae Moldovan (PSD): Schimbarea în bine a oraşului Sângeorz-Băi stă în votul dumneavoastră

În 2000, aveam 29 ani, fac o asemănare cu Daniel. Fac această asemănare cu Daniel pentru că îl cunoasc foarte bine. De prima dată când ni l-a prezentat preşedintele Radu Moldovan, mi-am dat seama că este un om de perspectivă, un om care va face multe lucruri pentru acest judeţ. Atunci când am decis să propunem o altă direcţie pentru Sângeorz-Băi, ne-am gândit foarte atent şi ne-am dat seamă că avem un om din acest oraş, care are expertiză, care poate şi va face ceea ce v-a promis în Sângeorz-Băi, pentru că nu este singur. Este lângă noi, noi lângă el, dar nu ar avea atâta importanţă aceste lucruri, dacă voi, cei din Sângeorz Băi, nu sunteţi de astăzi, de mâine alături, să produceţi această schimbare”, le-a spus membrilor şi simpatizanţilor PSD din Sângeorz Băi primarul Nicolae Moldovan, de la Beclean.

         Primarul Moldovan i-a întrebat pe sângeorzeni cum ar fi arătat Becleanul... dacă locuitorii de acolo nu ar fi avut puterea şi curajul să schimbe direcţie de dezvoltare.

Trebuie să aveţi curajul şi provoc oamenii din Sângeorz să-i daţi toată încrederea lui Daniel Suciu şi echipei. Am venit o echipă nu puternică, oameni foarte serioşi. Noi nu avem oameni de forţă, noi avem oameni care respectă oameni. Sângeorzul nu cred că are nevoie de oameni de forţă. Eu cred că Sângeorzul are nevoie de oameni care să vă respecte, oameni care să ştie exact de ce aveţi nevoie. Danile şi echipa lui sunt oamenii care vă vor sta la dispoziţie şi voi o să le spuneţi ce să facă începând cu 6 iunie. Din 6 iunie, schimbarea Sângeorzului în bine, cu proiecte, stă în votul dumneavostră”, a motivat Nicolae Moldovan susţinerea pentru colegul său, Daniel Suciu.

Material de propagandă electorală difuzat de SC CPE Răsunetul SRL, la comanda Partidului Social Democrat Bistriţa-Năsăud, Cod Unic de Identificare atribuit de AEP: 21160002

 

 

.

Comentarii

26/05/16 20:09

Mai lansez o variantă. Trebuie să fim de acord că astăzi asistăm la o dictatură a mediocrităţii, aici încadrându-i pe Dragnea şi E. Moldovan. Ştii ce nu acceptă asemenea oameni? Oamenii deştepţi, cu carte, aici încadrându-l pe d-l Suciu. L-au împins să candideze de primar. Dacă câştigă s-au scăpat de el. Dacă pierde au argument că a pierdut alegerile de primar şi nu mai are cum să candideze la parlamentare. Aşa că mediocrii, oricum, s-au scăpat de unul mai isteţ ca ei.

27/05/16 12:55
Pop Ioan

Am vazut ce a realizat Radu Moldovan si Ovidiu Cretu pentru bistriteni,alti nu au apa si canal si primarul aduce veverite si face fantani artezienine...

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]