Nicolae Vrâncean: Până la sfârșitul acestei luni, este turnat primul strat de asfalt pe 25 de străzi din Josenii Bârgăului

   Primarul comunei Josenii Bârgăului, Nicolae Vrâncean, anunţă că, până la finalul acestei luni, va fi turnat primul strat de asfalt pe cele 25 de străzi incluse în proiectul de modernizare finanţat din fonduri europene prin Programul Naţional de Dezvoltare Rurală 2014-2020.

          „Am promovat un proiect de infrastructură, de modernizare a drumurilor de interes local. Am inclus 25 de străzi din toate satele aparţinătoare comunei. Au fost prinse nu după cum am vrut eu – mulţi cetăţeni mă întreabă de ce nu am făcut şi strada lor – ci am ţinut cont de acele străzi care asigurau un punctaj bun pentru obţinerea finanţării. Acest proiect are o valoare de 1,2 milioane euro, cuprinde 6,8 km de străzi asfaltate. În momentul de faţă, la Mijlocenii Bârgăului s-a încheiat, mai sunt două străzi din Josenii Bârgăului şi vreo 2-3 din Rusu Bârgăului. Până la sfârşitul lunii am promisiuni din partea constructorului că va fi turnat primul strat de asfalt pe aceste străzi”, a declarat primarul Vrâncean.

          Potrivit acestuia, în perioada următoare, vor fi ridicate capacele de apă-canal la nivel și  va fi turnat şi stratul de uzură.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5