Nicu Moldovan: Felicitări Doina pentru tot ceea ce ai făcut în Guvern!

Preşedintele executiv PSD BN, Nicu Moldovan, a afirmat, vineri, la Conferinţa Judeţeană de Alegeri a Organizaţiei de Femei Social-Democrate BN, că partidele care nu au organizaţii puternice de femei funcţionează doar 50%, fiindcă femeia este liantul, femeia este cel mai bun promotor al politicilor locale, îndemnându-le pe social-democrate să se implice mai mult în administraţia locală.

"În Beclean, pot să dau exemple de femei, foarte buni lideri, manageri de instituţii sociale. Femeile au ştiut întotdeauna să se facă remarcate şi şi-au făcut treaba acolo unde au fost creditate. Pentru aceasta e nevoie să vă implicaţi şi vreau să vă provoc să vă implicaţi în localităţile unde nu avem bărbaţi de referinţă pentru funcţiile de primari. Cunosc în ţară femei-reper ca primăriţe. Cunosc foarte multe femei care s-au implicat în administraţia locală. Trebuie să fie o provocare şi pentru dumneavoastră. Avem localităţi unde femeia trebuie să candideze şi pentru funcţia de primar. Dar şi în consiliile locale. Cei care nu-şi pun pe locuri elegibile în consiliile locale femei înseamnă că nu ştiu să facă politică locală, administraţie, pentru că, întotdeauna, femeia va fi echilibrul în orice efort administrativ”, a precizat primarul oraşului Beclean.

Nicu Moldovan le-a urat succes celor peste 100 de femei social-democrate prezente la eveniment, felicitând-o pe preşedinta OFSD BN, Doina Pană, pentru tot ceea ce a făcut în Guvern, ca ministru.

"Succes în tot ceea ce v-aţi propus şi mult succes Doina! Felicitări Doina pentru tot ceea ce ai făcut în Guvernul României”, a precizat preşedintele executiv PSD BN Nicu Moldovan.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5