Fotbal feminin

NINO Gurielidze din Georgia s-a alăturat echipei Heniu Prundu Bârgăului!

Suntem încântați să vă anunțăm că o valoroasă jucătoare din Georgia s-a alăturat deja lotului Heniului! Componentă a naționalei Under 19 și a celei de senioare a țării sale natale, NINO Gurielidze (18 ani) este un fundaș experimentat.
A început să joace fotbal la vârsta de 12 ani, unicul său club fiind FC “Norchi Dinamo Tbilisi”. Pasul spre Liga întâi de fotbal feminin din România și ACS Heniu Prundu Bârgăului fiind primul extrem de important pentru Nino.
„Timp de aproape un an, am urmărit evoluția echipei ACS Heniu Prundu Bârgăului iar acum mă bucur că sunt aici. Mi-a fost greu să îmi părăsesc țara însă în același timp mi-am dorit să joc pentru Heniu. Sunt hotărâtă să mă acomodez cât mai repede, să joc cat mai bine și să ajut echipa. Faptul că aici se muncește intens pentru performanță mă motivează și mai mult.”, a declarat NINO GURIELIDZE, fundaș ACS Heniu Prundu Bârgăului.
CĂLIN SVOBODA, antrenor principal ACS Heniu Prundu Bârgăului: „Este o jucătoare pe care o urmăresc de mult timp, mi-a plăcut jocul său simplu și sunt convins că se va plia perfect pe cerințele jocului nostru pe faza de apărare. Îmi doresc să se integreze cât mai repede la echipă și împreună sa ne atingem obiectivele.”
sursa:ACS Heniu Prundu Bârgăului facebook

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5