Noi metode de tratament şi protecţie – Dispozitivele Ancu Dincă

Universul terestru a fascinat dintotdeauna popoare întregi, constituind sursă de cultură şi terapie. Apele, plantele, mineralele, pieile şi organele animalelor erau folosite pentru diferite tratamente. Ancu Dincă, prin cercetările sale, ne redezvăluie miracolul plantelor româneşti.

Dispozitivele inventate de fizicianul Ancu Dincă înglobează un amestec de peste 40 de plante culese de pe teritoriul României, din Delta Dunării până pe culmile munţilor.

S-a preluat o veche tradiţie românească de aplicare a unui săculeţ cu plante la gât (plante de leac poziţionate în zona timusului). Ancu Dincă aplică dispozitivele sale direct pe corpul bolnav (la nivelul organelor şi/sau sistemelor). Cu ajutorul aparaturii de biorezonanţă (de ex. Oberon-Methatron) se pot face determinări precise la schema de tratament cu orice tip de produse, alopate şi/sau complementare. Ancu Dincă se pune în slujba pacienţilor, oferindu-le soluţii naturale, neinvazive, cu o bună toleranţă în prezenţa unui tratament clasic.

Plantele din interiorul dispozitivelor generează unde cu amplitudini inverse faţă de amplitudinile undelor emise de organele şi/sau sistemele care sunt sub acţiunea acestora, până când valorile optime ale funcţiilor biologice sunt restabilite.

Plecând de la concluziile enunţate de Deepak Chopra, referitoare la ritmul transformărilor organelor interne, dispozitivele inventate de Ancu Dincă rezonează la nivel subtil-energetic cu acestea, efectele fiind observate mai rapid la nivelul tubului digestiv şi sistemului nervos vegetativ, iar după o perioadă mai lungă de timp la nivelul celorlalte organe şi sisteme. Reacţiile la tratamentul propus cu aceste dispozitive pot fi şi mai puţin plăcute, asemenea unor vaccinuri „energetice”, unde are loc o reacţie de adaptare, acea „criză de vindecare” ce apare ca urmare a modificării vibraţiei interne care demarează procesul de eliminare a vibraţiilor negative din organisme.

Problema pe care Ancu Dincă o ridică mereu este prevenţia. Aplicarea a două dispozitive pe corp constituie o barieră pentru factorii agresivi din mediul extern (de ex. acţiunea viruşilor gripali la locul de muncă), acţionându-se asupra sistemului nervos central şi vegetativ şi asupra ficatului. Cu cât afecţiunile sunt mai profunde, mai vechi, iar tratamentele cu produse de sinteză mai complexe, cu atât efectele dispozitivelor vor fi mai lente, pornindu-se de la o linişte generală psihică şi continuând cu o detoxifiere a ficatului. Pe lângă acest tratament, Ancu Dincă ne propune şi dispozitivele pentru neutralizarea radiaţiilor novice provenite de la telefoane mobile, computere, cuptoare cu microunde, spaţii de lucru şi locuit, antene GSM etc.

Doar simpla aplicare a acestora pe aparatele emitente poate conduce la neutralizarea acestor radiaţii, plantele din interiorul acestora acţionând şi pentru încărcarea şi echilibrarea energetică a organismului uman.

Iată cum doar un amestec de plante poate să se adapteze pentru a acţiona subtil – energetic la nivelul organismului uman şi pentru a neutraliza efectele nocive pe care aparatele utilizate pe scară largă le generează. Fizicianul Ancu Dincă este susţinut în demersurile sale medici şi cercetători, toţi cu deschidere într-un domeniu interdisciplinar şi pluridisciplinar: biofizica.

Ancu Dincă poate fi găsit la Beclean în zilele de 21, 22, 23 octombrie, la Şcoala Generală „Liviu Rebreanu” între orele 8-20.

test2

Comentarii

29/07/11 12:45
Daniela Arbureanu

de unde se poate procura un biofitomodulator?

28/07/11 21:14
PUSCASU MARIUS

as dori eu euun dispozitiv BIOFITOMODULATOR,,,De unde se poate achizitiona acest dispozitiv.......am probleme din cauza tel . mobil....dureri de cap ..MULTUMESC!!!!

20/07/11 09:15
Vizitator Tasca...

Doresc mai multe informatii despre dispozitive capabile sa imbunatateasca starea bolnavului de osteoporoza, probleme ale muschiului cardiac, ficat si diabet. Am nevoie de un site unde pot fi descrise dispozitivele respective, preturi, durata tratamentukui, rambursari in cazul nefunctionarii dispozitivelor si numere de telefon, adresa etc.

14/06/11 20:02
Vizitatorporut ...

sunt din cluj si as dori sa stiu cum as putea sa procut acest dispozitiv.unde se poate face un consult medical de specialitate

23/05/11 17:09
Vizitator

Spune-ti va rog daca dispozitivele Ancu Dinca sunt eficiente in osteoporoza?

08/04/11 15:34
Vizitator fany

din 18/10/2010. Si tacerea e un raspunb !

08/04/11 15:32
fany

Dl ANCU D. s-ar putea sa fie un geniu si om f. ocupat . Dar la necazurile trimise de cei care au avut incredere in realizarile sale sa nu pui pe cineva care sa le raspunda inseamna dispret ! Eu va iau banii, voi descurcati-va ! ,,Sfatul ''medicului vanzator de a pune aparatul(?) unde te doare ar fi echivalentul ,, crede si nu cerceta,,...De la afacere pana la excrocherie nu e dacat un pas.As fi curios daca as trimite DDEul cineva ar catadixi sa dea si banii inapoi(asa cum pretind unele firme de marca )..... Cat priveste dl Condurateanu, moasa comunala, le stie pe toate si traieste bine din reclame la diverse produse care nu s-ar vinde niciodata.

08/04/11 15:31
fany

Dl ANCU D. s-ar putea sa fie un geniu si om f. ocupat . Dar la necazurile trimise de cei care au avut incredere in realizarile sale sa nu pui pe cineva care sa le raspunda inseamna dispret ! Eu va iau banii, voi descurcati-va ! ,,Sfatul ''medicului vanzator de a pune aparatul(?) unde te doare ar fi echivalentul ,, crede si nu cerceta,,...De la afacere pana la excrocherie nu e dacat un pas.As fi curios daca as trimite DDEul cineva ar catadixi sa dea si banii inapoi(asa cum pretind unele firme de marca )..... Cat priveste dl Condurateanu, moasa comunala, le stie pe toate si traieste bine din reclame la diverse produse care nu s-ar vinde niciodata.

14/03/11 18:34
Vizitatormaxim petru

as dori nr telefon al d-nul profesor ANCU DINCA ,VA MULTUMESC.

26/01/11 20:31
Jalba Ioan

0761038180

13/01/11 23:52
Vizitator

orice Baba safta, nea Marin cu alta licoare de la bunicu numa 200lei si d-na doctor care aduce din America de la un batran dotor austalian de origine sirba licori iertine doar inte 400 si 600 lei flaconul vandut fara prospect/ aviz Farma si fara garantie vandute de doua gospodine prin telefon...sau lungi si plictisitoare reclame la alte produse scumpe prezentate de somere deghizate in consilieri de santate... cam asta este sfera emisiunilor d-nului Condurateanu

13/12/10 21:03
Vizitator Coval...

După cum am înţeles din emisiunea de la televizor, tratamentul cu dispozitivele D-lui ing. Ancu Dincă încă nu sunt folosite la om. Dacă m-am înşelat atunci aş dori să primesc un număr de telefon sau o adresă

12/12/10 20:26
ivanov ecaterina

Sunt din Constanta si am aflat de efectele benefice ale acestui dispozitiv. Intrebarea pe care v-o adresez este de unde as putea sa -l procur si influenta pe care o are asupra bolii mele.
Astept informatii de la dumneavoastra atat pe adresa de maill cat si telefonic: 0765250536. Va multumesc

14/11/10 18:04
Vizitator

Azi 14 XI.2010.Am urmarit emisiunea D-lui Condurateanu,unde era prezent si Dl.Ancu Dinca.Doresc un nr de telefon sau adresa mail pentru contact.Va multumesc

22/10/10 11:04
dora popescu

Buna ziuaTraim intr o zona cu apa foarte poluata.As dori un nr de contact de unde se poate achizitiona un biofitomodulator

18/10/10 11:57
fany

Am cumparat un disp. DEE ptr GONARTROZA Doctorita vanzatoare mi-a spus sa-l pun ,,unde doare,, fara a preciza un loc anume pe genuchi.Il pot pune aiurea si rezultatul, vax !Exista o PLANSA, un DESEN undeva?(doctorita cu pricina a spus ca renunta si atunci va trebui sa merg/!/ la A.D. in tara????)

09/10/10 12:21
Tabla Luminita

acest dispozitiv il pot folosi atat eu cat si sotul, da rezultate si cat costa.

11/08/10 14:04
Negru Cristina

Buna ziua! doresc sa aflu, daca se poate un numar de telefon al acestui domn; va multumesc din suflet!

23/02/10 20:59
Cristea Mihai Stefan

Sint bucuros ca D-nul Condurateanu mai aduce fata de alti moderatori la Tv.si persoane creative f.inteligente si care vor sa impinga terapia medicala,inainte cu forta creativitatii sale,intr-o lume medicala cu o frinare de evolutie avansata.Si pe mine ma intereseaza aparatele ,dinsului,si n-ar fi rau ca acestea sa fie introduse si in Spitale prin care vindecarile posibile s-ar face cu mai putini bani de madicamente alopate,cu o popularizare mai buna medicala sustinuta prin reviste cu aj. medicilor care le-au testat eficienta,si care ar trebui autorizate medical,de o comisie medicala si de biofizicieni.N-ar fi rau daca d-nul Dinca ar mai face si alte mici dispozitive care sa foloseasca pt. vibratii mici cimpuri magnetice care stim ca patrund cel mai adinc in corpul omului,si au si efecte de vindecare singure,la care se adauga cea a plantelor pe care le foloseste pt.m penetrarea lor in organism cu aceste vibratii.,care au un efect si mai subtil pt ca ac.vibratii inlocuiesc cuante si subcuante informationale nocive si cimpul orgonic nociv si toxic de pe ele din sistemul tridimensional informational din ADN sI ARN si celule si neuroni,etcsi glande endocrine; inlocuindu-le cu alte cuante si subcuante de informatie si vibratie sanatoasa,care constituie baza subtila de incepere a oricarui tratament,eliminind cauzele si nu tratind efectele care aduc alte efecte de boli ce ridica pretul tratamentelor f.mult.Caci aceste sisteme informationale din biologic sint programele subtile dupa care se deruleaza toate procesele biologice inclusiv multiplicarea celulara si cele mai ales genetice si de reparatii.Dar gindurile negative pot produce vibratii negative ce disloca cuantele si subcuantele inf.sanatoase inlocuindu-le cu gindul cu cele negative ce vibreaza pe gindirea lor si inceputul bolii e gata.Si n-ar fi rau daca s-ar incerca si cu vibratii de cuante cu nanolaseri de tip dioda,pt alte tipuri de boli specifice ,pt. nervi si stimularea factorilor de crestere a lor de ex.la cei paralizati,cu introducerea cu ac.radiatii laser si de celule stem in locul fracturat al nervilor,dupa ce i se da pacientului o injectie de dilatare a zonei.pt a putea transferaac.celule pe purtatoarea de radiatie discontinua laser de en.ceva mai mare.Va multumesc,si sper ca d-nul fizician va avea suficiente resurse pt transpunere in practica.ing.Cristea

22/02/10 08:27
cora

As dori sa stiu cum pot intra in posesia unui dispozitiv dar nu inainte de a face si un control la doamna Varlan.
Nu stiu nici adresa si nici un telefon .
V-as ruga sa mediatizati mai mult unde putem lua legatura cu dumneavoastra

15/02/10 11:28
avram roxana

am si eu o fetita de 9 ani cu parapareza flasca (spina bifida) ce pot face?

14/12/09 23:23
VizitatorGASPAR...

M-am uitat pe antena 2 la emisiunea dv. realizata de d-ul Condurateanu si m-a impresionat cele spuse de dv. si d-na doctor de acea va scriu si eu ca am dureri mari de coloana si de picioare am fost tot la 6 luni la tratament dar dupa o luna de zile iar revin durerile am diagnosticat bolile de gonactroza la sold si genunchi,spondeloza cervicala ,lombara,dorsala hipotensiune si spamofilie si am si cu glanda tiroida hipotiroidism daca ati putea sa ma ajutati in vreun fel unde va pot gasi mai aproape de judetul cluj eu sint din TURDA v-as ruga sa ma contactati la nr de telefon 0748154494 cu multa stima elena gaspar s-au pe adresa de E-mail

22/06/09 22:07
Vizitator

Sunt curios daca in perimetrul "protejat" de radiatii de dispozitivele dlui Dinca se mai poate vorbi la mobil?
Eu zic: cu siguranta da!
Sau, daca fixezi dispozitivul sub sticla de apa "ca sa-i scoti CO2-ul", daca pui un asemenea dispozitiv sub o sticla cu apa carbogazoasa, elimina CO2 din apa?
Cu siguranta: NU!
Cine-si poate imagina ca cu un pliculet cu praf din plante (cer scuze daca am inteles gresit), minuscul, poti anihila pe 12 metri patrati un camp de radiatii electromagnetic cu o distributie spatio-temporala complexa?
Sa ne raspunda dl Dinca, daca stie...
Nu vreau sa fiu rau, dar sunt inginer cu doctorat si poate stiu si eu ceva fizica :)

25/06/13 12:52

Placebo?

25/06/13 12:52

heblea spatar

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]