Nou, Patiseria Mon Jardin! Narcisa Stoian aduce un alt nivel în cofetăriile năsăudene

Dacă e sâmbătă e și deschiderea oficială a celui mai nou local din Năsăud: Patiseria Mon Jardin !. Cocheta patiserie care, prin amenajarea interioară de bun gust te duce cu gândul la Paris – orașul iubirii, oferă celor care îi trec pragul o diversitate de culori și arome care se regăsesc în prăjituri dulci, realizate după rețete tradiționale, ce te îndeamnă la degustare.
Sălăuanca Narcisa Stoian este cea care dă o nouă faţă cofetăriilor din Năsăud, arătând că se poate mai mult. A prins tainele alimentaţiei şi de la tatăl ei, Vasile Somesan, seful de la Consum Coop. Narcisa este absolventă a Colegiului Naţional „George Coşbuc” Năsăud şi a Universităţii Bioterra, iar apoi a fost angajată o perioadă la Prefectura Bistriţa şi Direcţia Agricolă. În urmă cu 10 ani a hotărât să meargă alături de soţ în Canada, unde a deschis cofetăria Transylvanian Traditions, care a mers foarte bine şi este şi acum o afacere de succes în Vacouver.
Întoarsă acasă, Narcisa Stoian îi face şi pe năsăudeni părtaşi la bunul gust.
Noua patiserie este situată pe strada Mihai Eminescu în incinta unei clădiri a fostei Cooperații.
De astăzi 28 ianuarie 2017 ea este deschisă și publicului.
Poze: sursa facebook.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5