Nouă medalii pentru Şcoala de Karate Tiger, la Cupa României Karate WUKF

Pe parcursul a trei zile, Sala Sporturilor din Râmnicu Vâlcea a fost gazda Cupei României la KARATE WUKF. La acest eveniment s-au înscris la start peste 600 sportivi din toată ţara.

Şcoala de Karate Tiger din Mureşenii Bârgăului a participat cu un număr de 11 sportivi şi a obţinut 9 medalii, trei de aur, patru de argint şi două de bronz. Acestea au fost obţinute de către Andrei Beşa – locul 1 kata, Teodor Şut - locul 1 kyhon  şi locul 2 kata, Adelin Guţ - locul 1 kata , Rareş Trifan - locul 2 kumite, loculo 2 kyhon şi locul 3 kata, Ionuţ Petrică Polac  - locul 2 kata, Lenuţa Gabor - locul 3 kata.

Consiliul Judeţean Bistriţa- Năsăud a fost principalul susţinător, atât pentru tabăra de vară, de pregătire, de la Eforie Nord, cât şi pentru acest eveniment. Mulţumim în continuare Primăriei Josenii Bârgăului, firmei SC Tomoroga Construct SRL, dar şi părinţilor acestor minunaţi copii. Competiţia a fost de un înalt nivel, rezultatele obţinute de către sportivii noştri - chiar şi cei ce nu au reuşit să urce pe podium - sunt mai mult decât mulţumitoare.

Antrenor Vasile Dologa, 4 DAN  KARATE

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5