Noua Orchestră Transilvană, în Concert de Crăciun oferit de Teraplast. Preşedintele Radu Moldovan: Felicitări uneia dintre cele mai mari companii din România

În prag de sărbători, Compania Teraplast a oferit colaboratorilor acesteia un concert extraordinar de Crăciun la Sinagoga Bistriţa. Noua Orchestră Transilvană, alături de Filarmonica Transilvania din Cluj, au adus, sub bagheta dirijorului Petronius Negrescu, şi a sopranei Cristina Simionescu şi a mezzosopranei Florentina Onica de la Opera Naţională din Iaşi, spiritul Crăciunului mai aproape de noi.
Evenimentul a fost dedicat angajaţilor şi colaboratorilor instituţiei, printre invitaţi aflându-se şi preşedintele Consiliului Judeţean, Emil Radu Moldovan, care a declarat: „O seară extraordinară în compania Noii Orchestre Transilvane din Cluj! Felicitări uneia dintre cele mai mari companii din România, Teraplast SA Bistrița, pentru organizarea acestui minunat concert de Crăciun! Mă bucur că există companii care pun comunitatea din care fac parte pe un loc important în activitatea lor! Teraplast SA este o astfel de companie și vreau să îi mulțumesc în numele comunității județului Bistrița-Năsăud pentru acest lucru”.
Gazda evenimentului a fost managerul Centrului Judeţean pentru Cultură, dr. Gavril Ţărmure”.

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]