Noua Orchestră Transilvană a ridicat publicul în picioare

A devenit tradiție ca în fiecare an compania Teraplast să organizeze un concert de anvergură dedicat publicului bistrițean.
“Mă bucur că am avut plăcerea să particip la concertul susținut de Noua Orchestră Transilvană care a ridicat publicul în picioare și a adus minute în șir, rânduri de aplauze pentru dirijorul Petronius Negrescu și pentru frumoasa soprană Bianca Mărgean, solistă a Operei Naționale din București. Instrumentiștii Noii Orchestre Transilvane ne-au introdus într-o lumea de ,,poveste” prin interpretarea unor arii celebre din Catalani, Johann Strauss II, Ceaikovsky. Felicitări organizatorilor Teraplast pentru toată implicarea în viața socială și culturală a comunității noastre” transmite preşedintele Consiliului Judeţean, Emil Radu Moldovan.
Concert Extraordinar cu Noua Orchestră Transilvană a avut loc sub bagheta dirijorului Petronius Negrescu, în prezenţa sopranei Bianca Mărgean, solistă a Operei Naţionale Bucureşti, la Centrul Cultural Dacia. Parteneri: Centrul Județean pentru Cultură Bistrița Năsăud și Societatea de Concerte Bistrița.

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]