NOUTATE MEDICALA! ACUM SI IN BISTRITA

Cabinet medical DR.MERCEA CALIN- medic primar chirurgie generala si oncologica,urologie CLUJ-NAPOCA

ASIGURA DIAGNOSTIC SUPRAPRECIALIZAT CU DISPOZITIVUL MEDICAL

ELECTROSOMATOGRAMA-ELECTROSENZOR-3 D-TECK SYSTEM

 

Este  cea mai noua si revolutionara metoda de investigare globala a intregului organism.Este RAPIDA,NEINVAZIVA,NEDUREROASA ,cu rezultatele pe loc. Fara ace, fara radiatii, fara sa inghiti substante de contrast (in siguranta pentru tine si familia ta – de la cel mai mic pana la cel mai varstnic) cu maxim de confort!

Facand aceasta investigatie beneficiezi de:
• informatii complete despre cum functioneaza fiecare organ in parte;

*o evaluare amanuntita a metabolismului bazal(lipidic,glucidic si energetic):
• vizualizeaza relatiei functie/patologie,diagnosticul starii functionale al oricarui organ sau sistem si schimbarile morfologice aparute se fac cu o precizie de 80%,in plus corelarea tine cont si de experienta clinica  de 30 de ani a  d-lui dr.MERCEA ;

*semnalul bioinformatic descrie direct si corect starea organelor investigate, deoarece este creat de insusi organismul testat;

*extrem de utila in acest diagnostic este evaluarea nutritionala,stabilind o dieta personalizata;

*indicarea planului de investigatii suplimentare ,etapele de preventive si depistare precoce a afectiunilor patologice;
• informatii pretioase cum ar fi la ce tip de boli, mostenite sau nu, esti predispus si modalitatea de combatere a bolilor;

*controale profilactice preventia si depistarea precoce a cancerului(onco-profilaxia);

* consultatii de expert(second-opinion)pt. cazurile deja tratate .

Informatia este tintita si incadrata foarte bine in contextul in care "fiecare individ este unic, iar adaptarea organismului la conditiile de mediu este diferita de la individ la individ".

Procesul de scanare poate fi vizualizat pe toata durata sa pe monitorul calculatorului.Informatiile sunt procesate prin intermediul unui program complex si se afiseaza diagnosticul detaliat pe fiecare organ,sistem, aparat.Parametrii biochimici-glicemie,trigliceride,LDL colesterol,ionograma,sideremie,echilibrul acido-bazic,nivelul hormonal,stresul oxidative,nivelul energetic global si pt. fiecare centru.

In concluzie,sistemul Electrosenzor ,reprezinta un dispozitiv de diagnostic de mare precizie,sustinut de un program performant ce se actualizeaza permanent.Rezultatele obtinute sunt clare,usor de citit atat de catre medic cat si de catre pacient.


Tratamentul include recomandari bazate atat pe medicatia alopata,cat si   terapii naturiste. Intr-un cuvant acest sistem ,este HARTA SANATATII completa a functiilor organismului la un moment dat, de la creier pana la vezica urinara si la nivel celular.

 

DR. MERCEA CALIN

Medic primar chirurgie generala si oncologica, urologie

 CLUJ-NAPOCA TEL.0724-240559 ,0741-029271,0735-221260

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]