Nu mai puţin de 234 bistriţeni s-au înscris la concursul organizat de Poliţia bistriţeană

Vineri a fost ultima zi în care toţi cei care doresc să devină agenţi de poliție s-au putut înscrie la concursul organizat pentru ocuparea celor 43 de funcţii vacante.

În vederea participării la concurs, 230 de persoane şi-au depus candidatura pentru ocuparea celor 41 de posturi prin încadrare directă şi 4 persoane pentru ocuparea posturilor prin reîncadrare.

Astfel, pentru cele 13 de posturi de siguranţă publică în mediul urban s-au înscris 85 de candidați; pentru cele 24 de posturi de siguranţă publică în mediul rural – 119 candidaţi; pentru cele 3 posturi de poliţie rutieră – 19 candidaţi, iar pentru postul de conductor câine- 7 candidaţi.

De asemenea, pentru cele două posturi care vor fi ocupate prin reîncadrare și-au depus candidatura două persoane pentru funcția de ofițer de poliție și două persoane pentru funcția de agent de poliție.

În perioada 8-15 octombrie a.c., la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa Năsăud, are loc evaluarea psihologică a candidaţilor, urmând ca, în perioada 7-11 noiembrie a.c., să aibă loc evaluarea performanţei fizice a celor înscrişi. La data de 19 noiembrie a.c., candidaţii vor susţine proba scrisă.

         Toate datele de interes pentru candidaţi se găsesc pe site-ul www.bn.politiaromana.ro, la secțiunea Carieră, anunţă Poliţia bistriţeană, prin intermediul unui comunicat de presă.

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]