Nu rata comedia “CA LA NEBUNI” jucată de actorii Sorin Misirianțu și Adriana Băilescu, la Năsăud!

Vineri, 30 iunie, ora 20.30 pe scena Casei de Cultură “Liviu Rebreanu” din Năsăud se va juca mult așteptata piesă de teatru „Ca la nebuni”. Piesa era programată a se pune în scenă pe data de 27 ianuarie 2017, însă actrița Adriana Băilescu nu a mai putut ajunge la Năsăud în acea perioadă. Acum, la finalul lunii iunie, cei doi actori vin la Năsăud așa cum au promis.
“Cei care au fost spectatori la piesele de teatru puse în scenă la Casa de Cultură din Năsăud de regizorul și actorul Sorin Misirianțu („Amantul înșelat” și „Menaje a trois”) vor avea ocazia să îl revadă pe îndrăgitul actor alături de Adriana Băilescu într-o comedie de zile mari, intitulată sugestiv „Ca la nebuni”.
Piesa este scrisă de Michael Frayn și va fi regizată de Bori Varga”. Biletele sunt puse în vânzare la Centrul Național de Informare și Promovare Turistică din Năsăud. Prețul unui bilet este de 9 lei, preț întreg și respectiv 5 lei, preț redus (pensionari, elevi și studenți).
Organizatorii evenimentului: Casa de Cultură “Liviu Rebreanu” din Năsăud, Primăria și Consiliul Local Năsăud, în parteneriat cu Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Năsăud.

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]