O altă toamnă … un nou început de an şcolar pentru elevii Centrului Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Nr. 1 Bistriţa

Filele întoarse din calendar au ajuns la mijloc de septembrie, iar fiecare dintre noi indiferent dacă suntem elevi, părinţi, bunici sau profesori, rememorăm primele zile de şcoală, cu emoţiile, sfiala şi optimismul pe care cu toţii le-am trăit an de an în acest anotimp. Elevii Centrului Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Nr. 1 Bistriţa, însoţiţi de părinţi şi bunici, au fost mai emoţionaţi ca niciodată. Cu ghiozdane şi minunate buchete de flori pentru cei dragi, au păşit cu încredere pragul şcolii, dornici să-şi reîntâlnească prietenii, diriginţii, profesorii şi să le povestească amintirile din vacanţă.

Nici angajaţii instituţiei nu au lăsat această zi să treacă neobservată, şi au făcut tot posibilul ca şcoala să arate impecabil la început de an şcolar, cu atât mai mult cu cât, în perioada imediat următoare va fi gazda unui Festival Naţional de folclor pentru tineri cu dizabilităţi, activitate din cadrul proiectului cultural “Tradiţiile populare – o şansă la egalitate”, finanţat de Administrţia Fondului Cultural Naţional.
Dincolo de momentul festiv la care au participat elevi, părinţi, bunici, cadrele didactice ale şcolii, am avut onoarea de a ne fi alături, de a ne susţine şi de a trăi emoţiile unui nou început, d-nul Alexandru Pugna – vicepreşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa – Năsăud, d-nul Pop Leon - reprezentantul Inspectoratului de Poliţie Bistriţa – Năsăud, precum şi alţi invitaţi.
Un an şcolar plin de bucurii şi împliniri tuturor!
prof. Vass Imola Doris – director CSEI Nr. 1 Bistriţa
prof. Moldovan Mariana – dir. adj. CSEI Nr. 1 Bistriţa

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]